Κεντρική Β' Εθνική Πάει για νέο “μπαμ” ο Ιωνικός!

Πάει για νέο “μπαμ” ο Ιωνικός!

liakopoulos faros

liakopoulos faros

Ο Ιωνικός Νικαίας αποτελεί την πιο δραστήρια ομάδα των εθνικών κατηγοριών στο φετινό μεταγραφικό καλοκαιρινό παζάρι. Οι Νικαιώτες “χτίζουν” μία πανίσχυρη ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, αποτελώντας από τον… Ιούνιο το μεγάλο φαβορί του ομίλου του Νότου της Β’ Εθνικής για άνοδο στην Α2.

Η ομάδα του Μάριου Γούναρη έχει ενισχυθεί με παίκτες από το πάνω ράφι, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 με τη φανέλα του Φάρου Κερατσινίου, με τους Νικαιώτες να επιθυμούν να φέρουν στην ομάδα ακόμα έναν πολύ ποιοτικό παίκτη.

Το όνομα αυτού, Νίκος Λιακόπουλος. Ο πολύπειρος γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α2, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους γκαρντ της κατηγορίας. Όπως είναι φυσικό, ο πρώην παίκτης του Φάρου έχει ουκ ολίγες προτάσεις συνεργασίας από ομάδες της Α2 κι όχι μόνο, ωστόσο ο Ιωνικός Νικαίας ποντάρει και στις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τους παίκτες του Φάρου που ακολούθησαν το δρομολόγιο Κερατσίνι – Νίκαια.

Εάν οι Νικαιώτες καταφέρουν να “κλείσουν” και τον Νίκο Λιακόπουλο, τότε θα δημιουργήσουν ένα ασυναγώνιστο ρόστερ για τα δεδομένα της Β’ Εθνικής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…