Κεντρική Ασίστ Shadow “Ότι καλύτερο μου έχει συμβεί είναι τα παιδιά μου”

“Ότι καλύτερο μου έχει συμβεί είναι τα παιδιά μου”

dimitris diamantidis

dimitris diamantidis

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης επέστρεψε στο γήπεδο, το οποίο είχε γίνει δεύτερο σπίτι του, για να λάβει μέρος στο event των αδερφών Αντετοκούνμπο. Ο “3D” έστειλε μήνυμα στα παιδιά που θέλουν να γίνουν καλαθοσφαιριστές, λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να γίνουν καλοί άνθρωπο και μετά καλοί παίκτες.

Αναλυτικά ανέφερε στον Cosmote TV:

“Το ότι είμαι πατέρας είναι το καλύτερο που μου έχει συμβεί! Ευλογία! Τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά για να καταλάβουν τι συμβαίνει τώρα. Δεν μπορούν ακόμα, απλώς βλέπουν πολύ κόσμο και χαίρονται!

Είναι πολύ νωπή ακόμα η στιγμή της αποχώρησή μου. Πάει, τελείωσε. Ήταν πραγματικά υπέροχο αυτό το ταξίδι. Το σημερινό event είναι κάτι πολύ όμορφο. Τόσα νέα παιδιά με τους γονείς τους. Παίρνουν χαρά… Μακάρι να είναι έτσι πάντα, γενικά στον ελληνικό αθλητισμό! Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχουν δουλέψει πραγματικά. Έχουν καταφέρει να φτάσουν ως εδώ μέσα από σκληρή δουλειά.

Δεν ξέρω αν άλλαξα την μπασκετική κουλτούρα. Τα παιδιά θα πρέπει να καταλάβουν ότι το πιο σημαντικό είναι να γίνουν καλοί άνθρωποι και μετά καλοί αθλητές. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…