Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο τελικός των τελικών

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο τελικός των τελικών

pappas spanoulis

pappas spanoulis

Το ματς της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί απόψε (21:00) στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των τελικών των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League. Ο νικητής θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ ο ηττημένος θα βυθιστεί στην εσωστρέφεια.

Σε περίπτωση που οι “ερυθρόλευκοι” επικρατήσουν των “πράσινων” θα πανηγυρίσουν το τρίτο σερί πρωτάθλημα τους, ενώ σε περίπτωση ήττας θα ολοκληρώσουν τη χρονιά, δίχως να κατακτήσουν κάποιο τίτλο, βλέποντας το “τριφύλλι” να κάνει το νταμπλ. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός διψά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μιας και βρίσκεται δύο χρόνια μακριά από την κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Το πρωτάθλημα θα αποτελέσει βάλσαμο για τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε κι όλα όσα ακολούθησαν τους τελευταίους δύο μήνες.

Στις έντεκα προηγούμενες φορές που ο τελικός κρίθηκε σε πέμπτο παιχνίδι, ο γηπεδούχος επικράτησε στις δέκα. Μοναδική εξαίρεση ήταν οι τελικοί του 1999, όταν ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 62-53 στο ΣΕΦ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Τσάβι Πασκουάλ έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεση τους (εξαιρούνται οι γνωστοί τραυματίες Λοτζέσκι και Χάκετ).

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Πηλοΐδης, Αναστόπουλος και Μάνος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Αταμάν και ο πανζουρλισμός στα αποδυτήρια (vid)

Πανζουρλισμός και μπουγέλα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά…