Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο “Κασέλ”, ο ΠΑΟΚ, η Αστάνα και το εξωτερικό…

Ο “Κασέλ”, ο ΠΑΟΚ, η Αστάνα και το εξωτερικό…

Πέρα από συζητήσεις, στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση παίκτη 51 μέρες μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη… Η ΚΑΕ μέχρι στιγμής και περίπου έναν μήνα μετά την λύση του συμβολαίου του Σούλη Μαρκόπουλου, δεν έχει “ικανοποιήσει” κάποιο “θέλω” (και σκέψη) του νέου τεχνικού τιμ, με την έννοια πως επισήμως δεν έχει “κλείσει” κάποιο… deal, αν και οι “στόχοι” και οι “υποψήφιοι” από την ελληνική αγορά είναι λίγο-πολύ γνωστοί.

Βέβαια στον “Δικέφαλο” δεν φαίνεται να ανησυχούν… Και λένε πως έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους δίχως να “μένουν” στο ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την σεζόν 2016-17 αλλά πέρα των παικτών που έχουν συμβόλαιο, δεν έχουν αρχίσει να “μπαίνουν” κομμάτια στο “παζλ” του ρόστερ…

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193, στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και να περάσετε άψογα!

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν προτεραιότητα τους “κοντούς”, πάντα “κοιτούν” την ξένη αγορά δεδομένου πως δεν έχουν ακόμη το “ναι” του Δημήτρη Κατσίβελη ενώ σε ό,τι αφορά τον Λεωνίδα Κασελάκη που κι αυτός είναι ψηλά στην λίστα, το θέμα δεν έχει “τρέξει” ιδιαίτερα. Ο παίκτης ξέρει πως στον ΠΑΟΚ τον σκέφτονται αλλά το ενδιαφέρον δεν έχει προχωρήσει όσον αφορά το οικονομικό. Δηλαδή ο “Κασέλ”, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζει τι ποσό έχουν στο μυαλό τους να διαθέσουν γι’ αυτόν στον ΠΑΟΚ. Δεν του έχει μεταφερθεί κάτι (επίσημο), οπότε υπάρχει αναμονή για να γίνει αυτό προκειμένου ο παίκτης (πάντα είναι θετικός στο να επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης) να έχει κατά νου κάτι πιο… χειροπιαστό για την περίπτωση του “Δικεφάλου”.

Για τον Κασελάκη σε ό,τι αφορά την επόμενη αγωνιστική χρονιά πάντα υπάρχει η προοπτική της Αστάνα δεδομένου πως η ομάδα του Καζακστάν θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αλλά ο παίκτης θα εξετάσει κι άλλες επιλογές που θα έχει από το εξωτερικό αφού δεν θα είχε πρόβλημα να συνεχίσει να παίζει εκτός Ελλάδας για ακόμη μια σεζόν. Το ότι σε αγωνιστικό σκέλος ο Κασελάκης ξέρει πως θα είναι ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ καθώς θα συνεργαστεί με τον ίδιο προπονητή που είχε σε Κηφισιά και Αστάνα, είναι δεδομένο αλλά φυσικά θα πρέπει να ικανοποιηθεί και στο οικονομικό. Και στον “Δικέφαλο” καλούνται να τον πείσουν σε αυτό το κομμάτι για να κάνουν δικό τους (για τον “Κασέλ” υπάρχει άριστη άποψη στους κόλπους της ομάδας)…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Γιαννακίδης: «Πλέον οι παίκτες αισθάνονται οικονομική σιγουριά»

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Γιαννακίδης μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα και το κλ…