Κεντρική Β' Εθνική Ο Καραπιπερίδης στο “τιμόνι” της Καβάλας

Ο Καραπιπερίδης στο “τιμόνι” της Καβάλας

kavala

kavala

Το αντικαταστάτη του Νίκου Πενταζίδη βρήκε η Καβάλα. Οι “αργοναύτες” συμφώνησαν με τον Ανδρέας Καραπιπερίδη, ο οποίος έχει στόχο να επαναφέρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανακοινώνει την συνεργασία της για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 με τον προπονητή Ανδρέα Καραπιπερίδη, με στόχο την επάνοδο στην Α2 κατηγορία μπάσκετ. Ο κ. Α. Καραπιπερίδης θα έχει βοηθό του τον κ. Σπύρο Κάτσικα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Α. Καραπιπερίδη

Γεννήθηκε στην Καβάλα στις 16/12/1976. Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην καλαθοσφαίρΙση. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Indiana State University, Terre Haute. Indiana με ειδικότητα στην προπονητική και στη βιοκινητική (exercise science). Βοηθός προπονητή στη γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης του Indiana State University. Σαν προπονητής εργάστηκε στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στο Μας Μαντουλίδη, Μακεδονικό, στον ΠΑΟΚ, στον Αριστοτέλη Επανομής, στην Μέντ και στη Χανθ. Τη χρονιά 2015-2016 ανέβασε την ομάδα της Χανθ από Γ’ στη Β’ Εθνική Κατηγορία, την χρονιά 2016-2017 στον Α.Ο.Πολυγύρου.

Το ΔΣ της ΕΝ.ΚΑ. Καβάλας εύχεται καλή συνεργασία και καλή επιτυχία στους στόχους της ομάδος”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…