Κεντρική NBA “Ο Ιμπάκα ίσως είναι γηραιότερος από όσο δηλώνει!”
NBA

“Ο Ιμπάκα ίσως είναι γηραιότερος από όσο δηλώνει!”

demar derozan serge ibaka raptors

demar derozan serge ibaka raptors

Το συμβόλαιο του Σερτζ Ιμπάκα έχει ολοκληρωθεί, με τον 27χρονο φόργουορντ/σέντερ να είναι διαθέσιμος στην ελεύθερη αγορά. Πρόκειται για έναν πολύ αθλητικό ψηλό, με εξαιρετικές αρετές στην άμυνα, πολύ αποτελεσματικό σουτ από μέση αλλά και μακρινή απόσταση ενώ μπορεί να υπηρετήσει επάξια αμφότερες τις θέσεις των ψηλών. Τα προσόντα του είναι πολύ ελκυστικά και συνάδουν με τις σύγχρονες τάσεις του NBA. Το πρόβλημα με την περίπτωσή του, όμως, δεν είναι αγωνιστικό…

Συγκεκριμένα, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος του ESPN, Ζακ Λόου ανέφερε σε ένα podcast, ονόματι Full 48, ότι υπάρχουν ομάδες που πιστεύουν ότι ο Ιμπάκα είναι γηραιότερος, συγκριτικά με την ηλικία που δηλώνει! Το γεγονός αυτό έχει επηρεάσει την αξία του στην ελεύθερη αγορά, με αρκετές ομάδες να απομακρύνονται από την περίπτωσή του!

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Ζακ Λόου: “Όσο άβολο και αν είναι αυτό που λέω, υπάρχουν ομάδες που πιστεύουν ότι ο Ιμπάκα είναι μεγαλύτερος από τη δηλωμένη ηλικία του. Δεν ξέρω αν είναι ή όχι αλλά αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο για εκείνον στην ελεύθερη αγορά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…