Κεντρική NBA “Ο Γουέστμπρουκ θα αποσυρθεί ως παίκτης των Θάντερ”
NBA

“Ο Γουέστμπρουκ θα αποσυρθεί ως παίκτης των Θάντερ”

russell westbrook thunder 3

russell westbrook thunder 3

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έχει εκφράσει πολλάκις την αφοσίωσή του στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, παραμένοντας στην ομάδα από το 2009 και κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι του με σκοπό να την οδηγήσει στα υψηλά “σκαλοπάτια” του NBA. Η καταγωγή του, όμως, είναι από το Λος Άντζελες, κάτι που τον συνδέει συχνά με φήμες περί ένταξής του στους Λέικερς αλλά ο συμπαίκτης του, Ενές Καντέρ έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

“Ένα πράγμα που ξέρω για αυτόν είναι ότι είναι πιστός. Καταλαβαίνω ότι είναι από το L.A, λατρεύει το L.A, πηγαίνει εκεί κάθε καλοκαίρι αλλά είναι πιστός”, τόνισε ο Τούρκος σέντερ, σύμφωνα με το clutchpoints.com.

Ο Γουέστμπρουκ μπαίνει πλέον στον 2ο χρόνο του τριετούς συμβολαίου του, συνολικής αξίας 85 εκατομμυρίων ευρώ, με οψιόν ανανέωσης για τη σεζόν 2018-19. Το πιο πιθανό, όμως, είναι να κάνει opt out, ώστε να διεκδικήσει περισσότερα από τα 30.6 εκατομμύρια που θα λάβει εκείνη τη χρονιά. Έτσι, οι Θάντερ θα έχουν την ευκαιρία, βάσει των όρων της νέας σύμβασης εργασίας (CBA) να τον ορίσουν ως “Designated Player” και να αποσπάσουν την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο που θα ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια δολάρια!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…