Κεντρική Διεθνή “O Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να υποστηρίξει το πρότζεκτ μας”

“O Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να υποστηρίξει το πρότζεκτ μας”

nacho rodriguez

nacho rodriguez

H σεζόν της Μπαρτσελόνα έφτασε στο τέλος της και αυτή ίσως είναι η χειρότερη χρονιά των Καταλανών, αφού αποκλείστηκαν από τους τελικούς της ACB από τη Βαλένθια, ενώ έμειναν εκτός Supercopa για πρώτη φορά από το 2005.

Έτσι η διοίκηση των “μπλαουγκράνα” έφτασε στην απόφαση να λύσει το συμβόλαιο του Γιώργου Μπαρτζώκα και ο Νάτσο Ροντρίγκεζ ανέφερε πως ο Έλληνας τεχνικός δεν στήριζε το πρότζεκτ της ομάδας, ενώ πρόσθεσε πως η απομάκρυνση του 51χρονου προπονητή δεν ήταν μόνο για αγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα:

“Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων φέτος. Ερχόμουν στις προπονήσεις και δεν ήξερα αν η ομάδα έχει κερδίσει ή έχει χάσει. Όλα ήταν επίπεδα. Η απομάκρυνση του Μπαρτζώκα δεν οφείλεται μόνο σε αθλητικούς λόγους. Υπάρχουν κι άλλες παράμετροι. Θεωρούμε ότι δεν είναι επαρκής για να υποστηρίξει το πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα, που θέλει να είναι ανταγωνιστική για πολλά χρόνια. Θέλουμε ο καινούριος προπονητής μας να είναι ηγέτης σε όλα τα επίπεδα και να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική τα επόμενα χρόνια. Ο Μπαρτζώκας είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ευγενικός, με τον οποίο δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Μιλήσαμε μαζί του και κατάλαβε πλήρως την απόφαση της ομάδας. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του για να καθορίσουμε το ύψος της αποζημίωσης που θα του καταβληθεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…