Κεντρική NBA Ντρέξλερ: “Οι Σέλτικς είχαν την πρώτη super-team”
NBA

Ντρέξλερ: “Οι Σέλτικς είχαν την πρώτη super-team”

clyde drexler blazers

clyde drexler blazers

Η μόδα των super-teams, δηλαδή της μάζωξης πολλών σταρ σε μία ομάδα, προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος έχει “σαρώσει” το NBA, με πάμπολλες συζητήσεις να ξεσπούν γύρω από αυτό το θέμα. Πρόσφατα, ο Ντρέιμοντ Γκριν απάντησε σε όλους τους επικριτές των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, λέγοντας ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν αυτός που ξεκίνησε την ιστορία αυτή, με τον “βασιλιά” να δίνει τη δική του γνώμη, τονίζοντας ότι οι πρώτες superteams ήταν οι Λέικερς του 2004 (Κόμπι, Σακίλ, Μαλόουν, Πέιτον) και οι Ρόκετς του 1996 (Ολάζουον, Ντρέξλερ, Μπάρκλεϊ). Πλέον, ήταν η σειρά του Κλάιντ Ντρέξλερ να απαντήσει.

“Οι Σέλτικς της δεκαετίας του ’60 ήταν η πρώτη super-team, καθώς είχαν τον Μπιλ Ράσελ, τον Τζον Χάβλιτσεκ, τον Μπομπ Κούζι και τον Σαμ Τζόουνς“, τόνισε ο “Clyde the Glyde”, ο οποίος βρίσκεται στο Μπρούκλιν, όντας προπονητής σε μια ομάδα του περιβόητου πρωταθλήματος “BIG3”. Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας: “Έπειτα, η επόμενη super-team ήταν οι Λέικερς του ’80 (Μάτζικ, Τζαμπάρ, Γουόρθι) και μετά οι μεγάλοι αντίπαλοί τους, Μπόστον Σέλτικς (Μπερντ, ΜακΧέιλ, Πάρις). Αυτές οι ομάδες δεν είχαν μόνο 3 αλλά 4-5 εξαιρετικούς παίκτες”.

Κλείνοντας, ο Ντρέξλερ φρόντισε να δείξει τον θαυμασμό του προς τον ΛεΜπρόν παρά τη διαφωνία τους: “Λατρεύω τον ΛεΜπρόν. Ό,τι και να πει είναι “χρυσάφι”. Απλά ήθελα να δώσω και μια διαφορετική γνώμη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…