Κεντρική NBA Ντουράντ: “Ο Γιάννης θα γίνει MVP κάποια μέρα!”

Ντουράντ: “Ο Γιάννης θα γίνει MVP κάποια μέρα!”

kevin durant warriors 1

kevin durant warriors 1

Ο Κέβιν Ντουράντ αποθέωσε με τα πιο εγκωμιαστικά λόγια τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με σχόλιό του στο επίσημο κανάλι του στο YouTube, με αφορμή την ανάδειξη του “Greek freak” σε πιο βελτιωμένο παίκτη της χρονιάς. Ο “KD” φρόντισε να συγχαρεί άπαντες τους νικητές των φετινών NBA Awards, ανάμεσά τους και τον άσπονδο… εχθρό του, Ράσελ Γουέστμπρουκ!

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Ντουράντ για τον Γιάννη και τον Γουέστμπρουκ: “Συγχαρητήρια για το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη. Αυτός ο τύπος είναι ένα “είδος” που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ και είναι σίγουρο ότι κάποια μέρα θα γίνει MVP!. Πολλά συγχαρητήρια και στον Γουέστμπρουκ για τον τίτλο του MVP, καθώς έμοιαζε σαν παίκτης που δημιουργήθηκε στο 2K καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ήταν τρομερός και οφείλουμε να το σεβαστούμε αυτό”.

Ακόμη, ο σούπερ-σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς απέδωσε τα εύσημα στους έτερους νικητές της βραδιάς: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μάλκολμ Μπρόγκντον. Ήταν μια τρομερή χρονιά και ένα τρομερό κατόρθωμα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι επιλέχθηκε στον 2ο γύρο! Τα πάντα είναι πιθανά και βλέπω ένα πολύ λαμπρό μέλλον μπροστά του. Συγχαρητήρια στον Μάικ Ντ’Αντόνι που επέστρεψε στο παιχνίδι και μετέτρεψε την ομάδα του σε διεκδικήτρια. Συγχαρητήρια στον Ντρέιμοντ Γκριν για την κατάκτηση του βραβείου του κορυφαίου αμυντικού και συγχαρητήρια στον Έρικ Γκόρντον.  Άλλαξε την καριέρα του με το εξαιρετικό του παιχνίδι φέτος. Τα τρίποντά του ήταν απολαυστικά”.

Τέλος, ο Ντουράντ φρόντισε να μην ξεχάσει τον πρώην συμπαίκτη του, Τζέιμς Χάρντεν για την καταπληκτική σεζόν του: “Τα τελευταία 5 χρόνια έχει πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο. Κάποια μέρα θα γίνει MVP ή μάλλον είναι ήδη MVP, καθώς έχει κάνει τόσους ανθρώπους περήφανους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

BCL: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το Final Four (vid)

Το Final Four του BCL θα γίνει σε γυάλινο δάπεδο. Το ΝΒΑ θέλησε να μιμηθεί η FIBA και φέρν…