Κεντρική Γυναίκες Νικολοπούλου: “Ότι μπορούμε για το βήμα παραπάνω στο Ευρωμπάσκετ”

Νικολοπούλου: “Ότι μπορούμε για το βήμα παραπάνω στο Ευρωμπάσκετ”

aggeliki nikolopoulou

aggeliki nikolopoulou

Η Αγγελική Νικολοπούλου, σε πρόσφατες δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, τόνισε πως η Εθνική Γυναικών θα προσπαθήσει να κάνει το βήμα παραπάνω στο φετινό Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Τσεχία, ενώ ακόμα μίλησε και για τους φιλικούς αγώνες που έχει δώσει η Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Είναι τα πιο δύσκολα παιχνίδια της προετοιμασίας μας απέναντι σε ιδιαίτερα δυνατές ομάδες. Πρέπει όμως να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο διότι θα είναι τα τελευταία ματς πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις μας στην Τσεχία. Θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση στην Πάτρα, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να μας στηρίξει και να πάρουμε δύναμη από αυτούς. Να ευχαριστηθούν όλοι τους αγώνες και εμείς να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα.”

Για το Ευρωμπάκετ που ακολουθεί, η Νικολοπούλου τόνισε:
“Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κληρωθεί σε ένα δύσκολο όμιλο, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται περισσότερο για να πάμε ένα βήμα παραπάνω. Τελειώσαμε και το δεύτερο κύκλο των φιλικών και έχουμε διορθώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας, τα οποία όμως θέλουν και άλλη δουλειά.

Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα αν και η ομάδα έχει πολλά νέα άτομα. Είναι σίγουρο ότι θέλουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και γι’ αυτό το λόγο δουλεύουμε όσο περισσότερο γίνεται.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σε πανικό ο Λιόλιος σηκώνει σκόνη…

Ο Λιόλιος σφιχταγκάλιασε τον Βασιλακόπουλο! Έχει λόγο… Είναι σε πανικό, αν όχι σε απόγνωση…