Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μπέλλης, o υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου

Μπέλλης, o υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου

paok theofilos mpelis bellis belis

paok theofilos mpelis bellis belisΧρέη υπευθύνου του ιατρικού επιτελείου αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής ο Θεόφιλος Μπέλλης, ο οποίος ανακοινώθηκε κι επίσημα από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα τη νέα σεζόν. Επί σειρά ετών προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και θα πάρει την θέση του Κώστα Σαμαρά που “έφυγε” από την ζωή.

Η σχετική ανακοίνωση:
“Ένας σπουδαίος επιστήμονας και εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ο χειρούργος ορθοπεδικός Θεόφιλος Μπέλλης, είναι πλέον ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά ο κ.Μπέλλης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ, όπως κάνει ανελλιπώς για περισσότερο από δέκα χρόνια και θα διαδεχθεί τον εκλιπόντα Κώστα Σαμαρά, στο πλευρό του οποίου είχε θητεύσει στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο Θεόφιλος Μπέλλης γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου του 1971 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Ιατρική στο Carol Davila University of Medicine and Pharmacy, στο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία.

Από τον Μάρτιο ως τον Δεκέμβριο του 2000 ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην Ειδικότητα της Ορθοπαιδικής στη Β΄ Χειρουργική του Νοσοκομείου «Η ΠΑΝΑΓΙΑ», ενώ από τον Μάιο του 2002 συνέχισε την εκπαίδευση του στην Β΄ Ορθοπαιδική του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, όταν και πήρε την ειδικότητα.

Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως Ορθοπαιδικός Χειρούργος στις Euromedica Γενική Κλινική και Κλινική Euromedica “Κυανούς Σταυρούς”.

Είναι ενεργό μέλος της Ορθοπαιδικής Τραυματιολογικής Εταιρίας Μακεδονίας-Θράκης, και της Αθλητιατρικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος.

Στο επιτελείο της ομάδας μπάσκετ βρίσκεται από το 2001, ενώ το δέσιμο του με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρό, καθώς ο πατέρας του, Μιχάλης Μπέλλης, αγωνίστηκε στην ποδοσφαιρική ομάδα από το 1970 ως το 1973, ενώ αργότερα πέρασε και από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Θεόφιλος Μπέλλης μιλά τρεις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ρουμανικά), είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Χαρούλα Πετρίδου και έχουν δύο γιους”.

Επαφές επί επαφών…

Συνεχόμενες οι συζητήσεις στην ομάδα για το ρόστερ της νέας σεζόν. Στον ΠΑΟΚ τονίζεται πως είναι ακόμη… νωρίς για να γίνει οτιδήποτε, υπάρχει όμως “ψάξιμο”. Οι Ελληνες παίκτες αποτελούν προτεραιότητα και μέσα στο πλαίσιο αυτό ο “Δικέφαλος” δεν θα αποτελέσει έκπληξη να ασχοληθεί με τον Θοδωρή Ζάρα που μένει ελεύθερος από τον Άρη (από τους “κίτρινους” για τον “Δικέφαλο” μπορεί να “ακουστεί” και η περίπτωση του Βλάντο Γιάνκοβιτς αλλά μάλλον με πολύ λιγότερες πιθανότητες καθώς είναι ακριβός και φέτος στον Άρη δεν άπεδωσε ιδιαίτερα καλά), ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε διάφορες αλλαγές το καλοκαίρι, στο “μπλοκάκι” επίσης είναι το όνομα του Διαμαντή Σλαφτσάκη μιας και υπήρξε κουβέντα μέσα στη σεζόν ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Για την θέση “5” σχετικά με την ξένη αγορά θα μπορούσαν να αποτελέσουν υποψήφιοι οι Ερικ Μάικλ και Τζαμέλ Χάγκινς, αν και δεν είναι φθηνοί…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…