Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Να σταματήσουμε την Σερβία μέσα από την άμυνα μας”

“Να σταματήσουμε την Σερβία μέσα από την άμυνα μας”

ethniki gunaikwn

ethniki gunaikwn

Μόλις λίγες ώρες απομένουν για την πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ, απέναντι στην Σερβία (16/6, 19:00) και ο Κώστας Κεραμιδάς σχολίασε την πορεία της προετοιμασίας της Ελληνικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στους τρόπους αντιμετώπισης της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

“Έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο ήταν δυνατό το διάστημα της προετοιμασίας μας σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα. Από εδώ και πέρα αυτό που μετράει είναι η ετοιμότητα, η ψυχολογία και η τύχη. Η Σερβία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και έχει πολύ καλές και ποιοτικές παίκτριες με τεράστια εμπειρία. Οι περισσότερες από αυτές παίζουν στην Ευρωλίγκα και ορισμένες στο WNBA. Εμείς θα κοιτάξουμε να αντιμετωπίσουμε όσο γίνεται καλύτερα τεχνικά τα σημεία στα οποία η Σερβία υπερτερεί.

Έχει πολύ καλό τρανζίσιον στην επίθεση, πολύ καλό πικ εν ρολ και στο ένας εναντίον ενός έχει αξιόλογες αθλήτριες. Εμείς αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να ρίξουμε το τέμπο του αγώνα. Το παιχνίδι  είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο. Η άμυνα είναι η βάση μας. Αυτό που εμείς θέλουμε είναι να σταματήσουμε το σκοράρισμα της αντιπάλου μέσα από την άμυνά μας. Και γι’ αυτό έχουμε επιστρατεύσει εκτός από την τακτική και τα τρικ  πολλή ψυχή και μαχητικότητα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…