Κεντρική Γυναίκες “Να μη μας ξεγράφουν, το έχουμε αποδείξει”

“Να μη μας ξεγράφουν, το έχουμε αποδείξει”

spanou

spanou

Η Εθνική Γυναικών συνεχίζει σε πυρετώδεις ρυθμούς, ενόψει Ευρωμπάσκετ και η Άρτεμις Σπανού μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΕΟΚ για τις ελπίδες πρόκρισης, ενώ αναφέρθηκε και στα φιλικά που θα διεξαχθούν στο τουρνουά της Πάτρας (7-9 Ιουνίου).

Αναλυτικά οι δηλώσεις της σέντερ της Εθνικής ομάδας:

Για τους στόχους: “Η ομάδα μας είναι νέα… Υπάρχει ένας βασικός κορμός, αλλά έχουν έρθει πολλά νέα κορίτσια που θα μας βοηθήσουν. Όσο για τους στόχους μας, βάζουμε πάντα μικρούς. Αυτό που θέλουμε είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μετά βλέπουμε…”.

Για τις ελπίδες πρόκρισης: “Είμαστε σε δύσκολο όμιλο, αλλά όλοι οι όμιλοι είναι δύσκολοι. Πάμε σε ένα Ευρωμπάσκετ με τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.  Θα αντιμετωπίσουμε δύσκολες ομάδες, αλλά έχουμε δείξει ότι σε κάθε παιχνίδι  δίνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε. Δεν πάμε απλά για να παίξουμε. Οπότε έτσι θα κάνουμε και σε αυτό το Ευρωμπάσκετ. Θα πάμε να κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Να μη μας ξεγράφουν και αυτό το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν. Διαθέτουμε ψυχή, καρδιά και θα βγάλουμε στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις και στα φιλικά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Για το τουρνουά στην Πάτρα: “Με τη Σλοβακία ήταν τα δύο πρώτα μας φιλικά μετά από μία εβδομάδα προπόνησης. Ο κόουτς δοκίμασε αρκετά πράγματα και θεωρώ ότι ήταν θετικά τα συμπεράσματα. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι εύκολη και δείξαμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Υπήρχαν πολύ καλά στοιχεία στον τρόπο που παίξαμε και πως αντιμετωπίσαμε αυτά τα δύο φιλικά. Και στην Ιταλία θα είναι δυνατά τα φιλικά για εμάς. Θα δοκιμάσουμε και εκεί διάφορα πράγματα που μας έχει πει ο κόουτς. Πάμε για να παίζουμε κάθε φορά καλύτερα και να διορθώνουμε τα λάθη από τα προηγούμενα παιχνίδια. Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε και το τουρνουά που θα γίνει στην Πάτρα και θα είναι ουσιαστικά η πρόβα τζενεράλε για εμάς ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Είναι χαρά μας που θα δώσουμε φιλικά και στην Ελλάδα και μακάρι ο κόσμος που θα έρθει να μας δει να ευχαριστηθεί και παρακολουθήσει ωραίους αγώνες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…