Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να κοιτάμε μπροστά, κάθε χρόνο και καλύτεροι”

“Να κοιτάμε μπροστά, κάθε χρόνο και καλύτεροι”

Vasileiadis

Vasileiadis

Η ΑΕΚ πήρε το σημαντικό “διπλό” στην έδρα του Άρη και πλέον βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση της τρίτης θέσης, στην τελική κατάταξη. Έτσι ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε, στο athlenda.com, για την πρώτη νίκη της “Ένωσης” στην Θεσσαλονίκη, την μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και τους αγώνες χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο αυτή την εποχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 33χρονου γκαρντ:

Για την επικράτηση κόντρα στον Άρη: “Ξέρουμε ότι ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα και διαθέτει ένα σύνολο κυρίως Ελλήνων αλλά και ξένων παικτών που κάνει τη διαφορά ειδικά μέσα στο γήπεδο του με τη βοήθεια του κόσμου του. Έγινε ένα όμορφο, ποιοτικό και ταυτόχρονα δυνατό παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις και υψηλό σκορ. Παίξαμε πολύ καλά στο τέλος, ειδικά στην άμυνα. Τα πήγαμε πολύ καλά στο κομμάτι αυτό στην τελευταία περίοδο. Ευστοχήσαμε σε ορισμένα μεγάλα σουτ, βγάλαμε κάποιες καλές άμυνες κι εκεί έγειρε οριστικά η πλάστιγγα προς τη δική μας πλευρά“.

Για το ότι χρειάστηκαν τρεις επισκέψεις στην Θεσσαλονίκη για να έρθει η νίκη: “Στο πρωτάθλημα ο Άρης μας κέρδισε σχετικά εύκολα, στο Κύπελλο ο αγώνας κρίθηκε στην τελευταία φάση με το καλάθι του Κάμινγκς. Έπρεπε κάποια στιγμή να πάρουμε κι εμείς κάποιο παιχνίδι και το κάναμε στη σειρά αυτή των πλέι οφ”.

Για το κίνητρο που υπάρχει αυτή την εποχή: “Ίσως πολλοί να θεωρούν δύσκολο και κουραστικό για μια ομάδα και τους παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο, να κάνουν προπόνηση και να ταξιδεύουν τέλη Μαΐου και αρχές Ιουνίου γι’ αυτούς τους αγώνες όταν δεν υπάρχει σημαντικό διακύβευμα. Για μας όμως αλλά όπως φαίνεται και για τον Άρη η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη και το Σάββατο θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι”.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του Game 3: “Με όσα προβλήματα κι αν έχουμε θα πρέπει να μπούμε μέσα να αγωνιστούμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι κι ας κερδίσει ο καλύτερος. Είναι το τέλος της σεζόν και όλοι έχουν στο μυαλό τους να τελειώσουν όσο καλύτερα γίνεται τη χρονιά. Αυτό ισχύει και για τον Άρη“.

Για το τι του αφήνει η σεζόν: “Θέλαμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου και την πετύχαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό αν και η συνέχεια στη συγκεκριμένη σειρά δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Νομίζω ότι η χρονιά ήταν καλή με δεδομένες και τις αλλαγές που έγιναν. Το θέμα είναι να κοιτάμε μπροστά και να παρουσιαζόμαστε κάθε χρονιά καλύτεροι. Αυτό έχει σημασία και για τους ανθρώπους που είναι στη διοίκηση αλλά και για όλους όσοι είναι μέλη της ομάδας”.

  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
  • vlado jankovic karditsa apollon patras

    Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

    «Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…