Κεντρική NBA MVP των Τελικών ο επικός Ντουράντ!
NBA

MVP των Τελικών ο επικός Ντουράντ!

kevin durant finals mvp

kevin durant finals mvp

Ήταν δίχως αμφιβολία ο κορυφαίος παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σε αυτό το “ταξίδι” 5 αγώνων, σημειώνοντας καταπληκτικές επιδόσεις και παίζοντας με ατελείωτη δίψα, προκειμένου να κερδίσει το πρώτο του πρωτάθλημα! Ο Κέβιν Ντουράντ ανακηρύχθηκε MVP των φετινών Τελικών, πετυχαίνοντας μονίμως πάνω από 30 πόντους και επισφραγίζοντας την κυριαρχία του με μια υπέροχη εμφάνιση στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι εναντίον των Κλίβελαντ Καβαλίερς!

//platform.twitter.com/widgets.js

Με 35.2 πόντους, 8.4 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ ανά αγώνα καθώς και 56% στα σουτ εντός πεδιάς, ο “KD” σάρωσε σε άμυνα και επίθεση, όσον αφορά τη σειρά αυτή, “σπάζοντας” την “κατάρα” και ξορκίζοντας το “φάντασμα” που τον κυνηγούσε. Ο Ντουράντ είναι για πρώτη φορά πρωταθλητής, θέτοντας μια πληθώρα από ρεκόρ και δεν θα μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του στις δηλώσεις του, με τη μητέρα του να κλέβει την παράσταση στους πανηγυρισμούς!

//platform.twitter.com/widgets.js

“Είναι ομαδικό άθλημα και θέλαμε να κερδίσουμε τη μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να πάρει μια ομάδα, η οποία είναι το πρωτάθλημα. Οι συμπαίκτες μου είναι καταπληκτικοί, όπως άλλωστε και οι φίλαθλοί μας, οι οποίοι ήταν φοβεροί σήμερα”, τόνισε ο σούπερ-σταρ της ομάδας του Όκλαντ, υπό τις επιδοκιμασίες του κοινού στην Oracle Arena. Επίσης, συνέχισε λέγοντας: “Είμαστε μια εξαιρετική παρέα. Το γήπεδο είναι καταπληκτικό, οι οπαδοί είναι καταπληκτικοί και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος όλου αυτού. Ανυπομονώ να πανηγυρίσω στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…