Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μοναδική στιγμή να βλέπω τη φανέλα μου στην οροφή του “Νίκος Γκάλης” “

“Μοναδική στιγμή να βλέπω τη φανέλα μου στην οροφή του “Νίκος Γκάλης” “

diamantidis summer camp

diamantidis summer camp

Το πρώτο φετινό Summer Camp του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην δεύτερη μέρα διεξαγωγής του και οι νεαροί μπασκετμπολίστες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Δημήτρη Διαμαντίδη και να μιλήσουν μαζί του.

Ο πρώην αρχηγός των “πρασίνων” ανέφερε αρχικά πως κάθε αθλητής πρέπει να έχει ως προτεραιότητα το σχολείο, ενώ σχολίασε και τον σημαντικό ρόλο των προπονητών στην προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Στην συνέχεια οι νεαροί παίκτες πήραν το ρόλο του δημοσιογράφου και ρώτησαν τον θρύλο του “τριφυλλιού” για την Εθνική ομάδα, τον Παναθηναϊκό αλλά και για τις στιγμές που έζησε στο “Νίκος Γκάλης“.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

Για το τρίποντο απέναντι στη Γαλλία: “Ένιωσα πάρα πολύ ωραία που η Εθνική ομάδα πήγε στον τελικό και εκεί καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο. Ειλικρινά ελπίζω και εσείς να το ζήσετε κάποια στιγμή“.

Για το πως είναι να αγωνίζεσαι στο ΟΑΚΑ και μπροστά σε 20.000 κόσμο: “Δεν αγχωνόμουν που έπαιζα μπροστά σε τόσο κόσμο. Ήμουν συγκεντρωμένος. Είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς αλλά πρέπει να τα καταφέρεις για να δείξεις στο γήπεδο όσα κάνεις στην προπόνηση. Δεν θα σου βγουν ποτέ όλα όσα κάνεις στην προπόνηση αλλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να βοηθήσεις την ομάδα σου να κατακτήσει τη νίκη”.

Για το πως ένιωσε όταν είδε την φανέλα του στον ουρανό του “Νίκος Γκάλης”: “Ήταν σίγουρα μία μοναδική στιγμή και μεγάλη τιμή για εμένα να βλέπω τη φανέλα μου να βρίσκεται στην οροφή του “Νίκος Γκάλης”. Είναι υπέροχο συναίσθημα να νιώθεις ότι σε εκτιμούν και πως οι προσπάθειες που έκανες τόσα χρόνια έχουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα”.

Για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό το 2004 και τις συμβουλές του Αλβέρτη: “Παρά τους ενδοιασμούς που είχα, μίλησα με τον Φράγκι, μου είπε κάποια πράγματα και όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια η συμβουλή του και η απόφασή μου ήταν πέρα για πέρα σωστές“.

Από την πλευρά του ο διευθύνον σύμβουλος της ΚΑΕ ΠαναθηναϊκούΠαναγιώτη Τριαντόπουλου δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ δίπλα σε δύο εξέχουσες προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να τους θαυμάζετε πρωτίστως για το ήθος και τον χαρακτήρα που τους ανέδειξαν ως σπουδαίους αθλητές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…