Κεντρική NBA Μιμείται τον… ΜακΓκρείντι ο Τζέιμς στο top-5! (vid)
NBA

Μιμείται τον… ΜακΓκρείντι ο Τζέιμς στο top-5! (vid)

lebron james 1

lebron james 1

Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι είχε την υπέροχη συνήθεια να πετάει την μπάλα στο ταμπλό και να καρφώνει δυναμικά την μπάλα με φόλοου, όταν βρισκόταν στα καλύτερα χρόνια της καριέρας του. Στο χθεσινό παιχνίδι των Καβαλίερς εναντίον των Γουόριορς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποφάσισε να πράξει κάτι παρόμοιο, με το αποτέλεσμα να μένει στην ιστορία!

Ο “βασιλιάς” έφυγε στον αιφνιδιασμό και πήρε τα βήματα από το χάι-ποστ, αποφασισμένος να τελειώσει τη φάση. Στην πορεία, όμως, διαπίστωσε ότι υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος για να βάλει την μπάλα στο καλάθι. Ο ηγέτης του Κλίβελαντ πέταξε την μπάλα στο ταμπλό και κάρφωσε πάνω από τον ανήμπορο, Κέβιν Ντουράντ, πετυχαίνοντας ίσως το κορυφαίο κάρφωμα της καριέρας του σε αγώνα Τελικών! Η εκθαμβωτική αυτή φάση ήταν αρκετή για να του χαρίσει την πρώτη θέση στο top-5!

Ο Τζέιμς φιγουράρει και στη 2η θέση, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να πηγαίνει από την αντίθετη πλευρά του σκριν και να του αφήνει ανοικτό τον διάδρομο, με αποτέλεσμα ο “βασιλιάς” να ταράξει τη στεφάνη. Στο νο.3, ο Κέβιν Ντουράντ σκοράρει στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ενώ ο Κάιρι Έρβινγκ δίνει άλλο ένα ρεσιτάλ χειρισμού της μπάλας, εκθέτοντας τον Κλέι Τόμπσον. Τέλος, ο Τζέι Αρ Σμιθ πατάει από τα 10 μέτρα και αποδεικνύει ότι διαθέτει σπάνιες εκτελεστικές αρετές!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…