Κεντρική Γυναίκες “Μεγάλη επιτυχία το μετάλλιο”

“Μεγάλη επιτυχία το μετάλλιο”

kexagia faros

kexagia faros

Θα είναι μεγάλη επιτυχία αν η Εθνική Ελλάδος επιστρέψει με ένα μετάλλιο από το Eurobasket, όπως δήλωσε η Ζωή Κεχαγιά. Παράλληλα, τόνισε τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση για τα προημιτελικά κόντρα στην Τουρκία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ΣΠΟΡ ΦΜ:

“Είναι δεδομένο πως αν η Εθνική γυναικών επιστρέψει με ένα μετάλλιο, αυτό θα συνιστά μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ.

Το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ δεν έχει θέαμα, δεν περιμένεις να δεις κάτι ιδιαίτερο.

Ο Ολυμπιακός κάνει τη διαφορά, είναι σαφώς η καλύτερη ομάδα και δεν επιτρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το άθλημα και το πρωτάθλημα είναι ερασιτεχνικό και πρέπει να γίνει πιο επαγγελματικό και είμαστε υπεύθυνες και εμείς για αυτό.

Είδα τις προπονήσεις της Εθνικής στην Πάτρα και διαπίστωσα πως έχουν όρεξη να κάνουν κάτι παραπάνω, έχει ανέβει το επίπεδο και μπορούν πλέον να κοντράρουν τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η κατάσταση θυμίζει το 1987 και οι πανηγυρισμοί δείχνουν πως δεν έχουν συνηθίσει στις μεγάλες επιτυχίες.

Είναι δύσκολο το ματς κόντρα στην Τουρκία και χρειαζόταν να ξεπεράσει την κούραση και να συνεχίσουν να παίζουν την παθιασμένη άμυνα των προηγούμενων αγώνων και να προσέξουμε την Αμερικανίδα σέντερ, τη Γουόρθι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…