Κεντρική Γυναίκες “Με βλέπουν σαν γιαγιά…”

“Με βλέπουν σαν γιαγιά…”

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια για την Εθνική Ομάδα των γυναικών ήταν για ακόμη μία φορά η Εβίνα Μάλτση. Η αρχηγός της Ελλάδας έκανε σμπαράλια την τουρκική άμυνα και μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια οδήγησαν τη χώρα μας στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Μετά τη σπουδαία πρόκριση η Μάλτση δήλωσε: “Ο Θεός να μας έχει καλά και υγιείς. Αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Μπάσκετ παίζουν όλοι, μπάσκετ και εμείς. Αυτό είπα στα κορίτσια. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Ήταν εμφάνιση για σεμινάρια, γυρνούσε η μπάλα. Μας χρωστούσε αυτό το τουρνουά μια καλή μέρα στα σουτ”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει, έχουμε γράψει ιστορία. Είναι ανεπανάληπτο. Έχουμε πάρει εισιτήριο για το παγκόσμιο, το καταλαβαίνετε; Στα 40 μου! Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ, σε όλα τα κορίτσια. Είμαστε ομάδα, δεν είναι ψέμα. Είμαστε όλες μαζί. Αυτό μας έφερε εδώ”.

Κατέληξε λέγοντας: “Θα γίνω γραφική, με έχουν βαρεθεί, με βλέπουν σαν γιαγιά, αλλά… πλάνο. Καθαρό μυαλό. Χτίσαμε τη διαφορά βήμα – βήμα. Δεν κάναμε πράγματα έξω από το πλάνο. Αυτό μας έφερε το αποτέλεσμα. Με αυτό το μπάσκετ μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα. Ήρθαμε εδώ βήμα – βήμα, κάθε μέρα. Δεν τόλμησα να ξεστομίσω τη λέξη μετάλλιο, δεν θα το κάνω τώρα. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Ας απολαύσουμε το εισιτήριο στο παγκόσμιο. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Θα κάνουμε αυτό που έχουμε μάθει. Θα κρατήσω το κεφάλι χαμηλά. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας 12/4

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών (12/4) αθλητικών μεταδόσεων. 19:00 COSMOTE SPOR…