Κεντρική Διεθνή Με μικρές εκπλήξεις οι κλήσεις του Μεσίνα (pic)

Με μικρές εκπλήξεις οι κλήσεις του Μεσίνα (pic)

messina

messina

Η ημερομηνία έναρξης του Ευρωμπάσκετ πλησιάζει όλο και περισσότερο και έτσι οι Εθνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν ξεκινούν τις προεπιλογές τους και την προετοιμασία τους. Έτσι και η Ιταλία, όπου ανακοίνωσε τους 19 παίκτες για την προεπιλογή της ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Ετόρε Μεσίνα έκρυβε εκπλήξεις στις επιλογές του, αφού παρών στην λίστα είναι ο Ντάνιελ Χάκετ, ενώ απουσιάζουν τα ονόματα των Αλεσάντρο Τζεντίλε και Αντρέα Μπαρνιάνι. Η “σκουάντρα ατζούρα” έχει θέσει ημερομηνία πρώτης συνάντησης την 21η Ιουλίου στο Μιλάνο και η προετοιμασία θα διεξαχθεί στη Φολγκάρια.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, μετά το μεγάλο χρονικό διάστημα που απουσίασε από τα παρκέ.

Αναλυτικά οι προεπιλογές της Ιταλίας: Αμπάς, Αραντόρι, Ρόσι, Μπελινέλι, Μπίλιγκα, Τσέρβι, Τσιντσαρίνι, Κουζίν, Ντατόμε, Ντέλα Βάλε, Φιλόι, Φλακαντόρι, Χάκετ, Μέλι, Πάσκολο, Τονούτ, Βιτάλι και Τζερίνι. Βοηθητικό ρόλο στις προπονήσεις θα έχουν οι: Μπερνς, Καντί, Φοντέκιο, Ιανούτσι και Μορέτι.

italy national team

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…