Κεντρική NBA “Με φαντάζομαι στους Κινγκς” (vid)
NBA

“Με φαντάζομαι στους Κινγκς” (vid)

tyler dorsey kings

tyler dorsey kings

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζει την προσπάθεια του να πάρει μία καλύτερη θέση στα draft του ΝΒΑ και του χρόνου να αγωνιστεί στον “μαγικό κόσμο”. Ο Ομογενής γκαρντ ολοκλήρωσε την παρουσία του στα workouts των Κινγκς και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην ομάδα.

Ο Ντόρσεϊ παραχώρησε συνέντευξη μετά το τέλος των προπονήσεων και είπε αρχικά: Νιώθω πολύ ωραία που επιστρέφω στο Σακραμέντο, έπαιξα εδώ και στην τελική φάση του NCAA. Κάθε φορά που είμαι κοντά στο σπίτι μου, στην Καλιφόρνια νιώθω καλά”.

Ο Ντόρσεϊ ρωτήθηκε αν επισκέφτηκε κάποιο ελληνικό εστιατόριο και απάντησε χαμογελώντας: “Όχι, δεν έχω φάει ελληνικό φαγητό τελευταία”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Είναι η ένατη δοκιμή μου σε ομάδα, έχω άλλες τρεις, σε Πέλικανς, Χόρνετς και Σπερς. Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός συνέχεια και να δείξω την αξία μου. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου σε κάθε προπόνηση, να προσέχω το σώμα μου και να παρουσιάζω ό,τι έχω. Σίγουρα μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει και να μένει εδώ στο Σακραμέντο. Πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα από οποιονδήποτε ρόλο έχω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…