Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Με Διαμαντίδη το summer camp των “πράσινων” Ακαδημιών (pics)

Με Διαμαντίδη το summer camp των “πράσινων” Ακαδημιών (pics)

summer camp diamantidis panathinaikos

summer camp diamantidis panathinaikos

“Παρών” στο summer camp των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού ήταν ο πρώην αρχηγός των “πρασίνων”, Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο “3D” μίλησε στους νεαρούς μπασκετμπολίστες και τους αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά του μπάσκετ.

Αναλυτικά:

“Μεγάλος προσκεκλημένος της δεύτερης ημέρας του Summer Camp της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ήταν o Δημήτρης Διαμαντίδης.

summer camp diamantidis panathinaikos 2

Οι νεαροί αθλητές του Summer Camp είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το ίνδαλμά τους, να του κάνουν ερωτήσεις για τη ζωή και την καριέρα του, να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα.

Όπως πάντα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης μπήκε στο γήπεδο εν μέσω επευφημιών και χειροκροτημάτων από τους μικρούς αθλητές, όπου  ξεκίνησε καλωσορίζοντας τους στο καλοκαιρινό camp της PAO BC ACADEMY τονίζοντας πως προτεραιότητα κάθε αθλητή πρέπει να είναι το σχολείο, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον σημαντικό ρόλο των προπονητών στην ενασχόληση των παιδιών με το μπάσκετ και γενικότερα με τον αθλητισμό.

summer camp diamantidis panathinaikos 3

Η επίσκεψη έγινε παρουσία του Διευθ. Συμβούλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκού Superfoods, κ. Παναγιώτη Τριαντόπουλου, ο οποίος δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ δίπλα σε δύο εξέχουσες προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να τους θαυμάζετε πρωτίστως για το ήθος και τον χαρακτήρα που τους ανέδειξαν ως σπουδαίους αθλητές”. Ο κ. Τριαντόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Διαμαντίδη και υποσχέθηκε στους συμμετέχοντες πως οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν!”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…