Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Μάνος κι επίσημα στον Μίλωνα!

Μάνος κι επίσημα στον Μίλωνα!

giannis manos

giannis manos

Το γράψαμε; Ισχύει!…
Προπονητής του Μίλωνα θα είναι από εδώ και στο εξής ο Γιάννης Μάνος, με το Ebasket.gr να σας έχει ενημερώσει για τη συμφωνία των δύο πλευρών (Δείτε εδώ) εδώ και μερικές ημέρες.

Αναλυτικά:
“Ο ΑΟΝΣ Ο ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει πως προπονητής στην Ανδρική ομάδα μπάσκετ, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Μάνος.

Ο κ. Μάνος κατά το παρελθόν έχει εργασθεί σε Φιλαθλητικό Ζωγράφου, Ιωνικό Νίκαιας και ΓΣ Ηλιούπολης, ενώ ως καλαθοσφαιριστής έχει καταγράψει εκατοντάδες συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες έχοντας πολλές διακρίσεις.

Ο κ. Μάνος τόνισε ότι “είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ιστορική οικογένεια του Μίλωνα. Αποτελεί τιμή αλλά και πρόκληση για κάθε προπονητή η συγκεκριμένη θέση και θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου”

Ο τεχνικός διευθυντής κ. Ντίνος Σίννης είπε πως “η εμπειρία και οι πλούσιες παραστάσεις του Γιάννη Μάνου θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα μας την επόμενη σεζόν. Στο Μίλωνα έχουμε συναίσθηση της βαριάς φανέλας που εκπροσωπούμε και θα δουλέψουμε όλοι σκληρά ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …