Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μακάρι να αγωνιζόμουν μαζί με τον Διαμαντίδη”

“Μακάρι να αγωνιζόμουν μαζί με τον Διαμαντίδη”

rivers singlenton

rivers singlenton

Ο Κέι Σι Ρίβερς τόνισε ότι το γεγονός πως η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods ταξίδεψε με λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη προς την Αθήνα, την “έδεσε” ως ομάδα. Ο Αμερικανός άσσος του “τριφυλλιού” αναφέρθηκε και στο Δημήτρη Διαμαντίδη, λέγοντας πως μακάρι να είχε την ευκαιρία να αγωνιζόταν μαζί του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

“Ακούστηκαν πολλά πράγματα μετά τον αποκλεισμό. Η σειρά με τη Φενέρμπαχτσε ήταν πολύ δύσκολη. Ουσιαστικά αντιμετωπίσαμε την ίδια ομάδα σε σχέση με πέρσι. Μια ομάδα κι έναν προπονητή που έφτασαν στον τελικό στο Βερολίνο και είχαν τον φόβο μην χάσουν ξανά. Το γεγονός με το πούλμαν μας “έδεσε” ως ομάδα”, ανέφερε αρχικά ο Κέι Σι Ρίβερς.

Για τα ξενύχτια είπε:”Μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα από το πουθενά. Ξέρουμε πως είμαστε συνεχώς υπό… παρακολούθηση. Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε ευσυνείδητοι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Ενώ, για τον Δημήτρη Διαμαντίδη πρόσθεσε: Μακάρι να είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, είχε μία θρυλική καριέρα με έναν σύλλογο από νεαρή ηλικία μέχρι την ημέρα που κρέμασε τα παπούτσια του. Να είχα λοιπόν την ευκαιρία να παίξω δίπλα σε έναν αθλητή με τέτοια προσφορά στον σύλλογο και “ρεύμα” στον κόσμο θα ήταν καταπληκτικό. Τον βλέπουμε όμως, μας επισκέπτεται και είναι πάντα ευλογία να το συναντάμε. Οι φίλαθλοι του αφιέρωσαν το πρωτάθλημα και του άξιζε να αποχωρήσει ως πρωταθλητής από την ενεργό δράση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Έπρεπε να είμαστε πεινασμένοι»

Ο Κώστας Σλούκας ήθελε η ομάδα να είναι… πεινασμένη και ήταν Ο Κώστας Σλούκας σε μια εκπλη…