Κεντρική NBA ΛεΜπρόν: “Ο Ντουράντ έκανε τη διαφορά” (pic)
NBA

ΛεΜπρόν: “Ο Ντουράντ έκανε τη διαφορά” (pic)

lebron

lebron

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν πλήρως ξεκάθαρος, σχετικά με τον τομέα που έκανε τη διαφορά στον χθεσινό, 1ο Τελικό ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο “βασιλιάς” επέλεξε να μην επικεντρωθεί σε κάποιο στατιστικό ή κάποια ομαδική λειτουργία αλλά σε ένα και μόνο πρόσωπο, προκειμένου να υπερτονίσει την αξία του.

“KD!”

Αυτή ήταν η λιτή απάντηση του Τζέιμς στην ερώτηση αυτή, εννοώντας προφανώς τον Κέβιν Ντουράντ. Ο σούπερ-σταρ των Γουόριορς πέτυχε 38 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ, όντας μονίμως ασταμάτητος σε άμυνα και επίθεση, σε σκορ και σε δημιουργία. Ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του παρκέ, με τον Τζέιμς να καλείται να αιτιολογήσει την προηγούμενη, μονολεκτική απάντησή του.

“Όταν έχεις μια από τις κορυφαίες ομάδες στην ιστορία την περσινή σεζόν και της προσθέσεις ένα τέτοιο επιθετικό ταλέντο με καταπληκτικό μπασκετικό IQ, αυτό προκύπτει. Για εμάς, είναι αυτό που είναι. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το αντιμετωπίσουμε αυτό και θα είναι μια πολύ δύσκολη πρόκληση για εμάς”, ήταν τα λόγια του Τζέιμς.

//platform.twitter.com/widgets.js

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…