Κεντρική Γυναίκες “Κρατάω ότι νικάμε στην κακή μας μέρα”

“Κρατάω ότι νικάμε στην κακή μας μέρα”

kostas keramidas

kostas keramidas

Ο Κώστας Κεραμιδάς στάθηκε στο ότι η Εθνική Ελλάδος των Γυναικών νικάει και στην κακή της μέρα, ύστερα από την επικράτηση κόντρα στην Ουκρανία. Η “γαλανόλευκη” ολοκλήρωσε το τουρνουά της Πάτρας με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως προσπαθεί να πεις στις παίκτριες του να έχουν σκυμμένο το κεφάλι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Τελείωσε το τουρνουά της Πάτρας, κάναμε τρεις νίκες, όμως το μόνο που έχω να κρατήσω είναι πως σε μια κακή μέρα, όπως σήμερα, «γυρίσαμε» το παιχνίδι και νικήσαμε. Όπως είπα, το αποτέλεσμα μετράει μόνο στις επίσημες υποχρεώσεις. Δεν έχει ουσιαστικό νόημα. Εγώ εκείνο που προσπαθώ να πω στις παίκτριες είναι πως πρέπει να είμαστε συνέχεια μαζεμένοι και με σκυμμένο κεφάλι. Κάναμε τρεις καλές εμφανίσεις και μία στην Ιταλία και σε κάθε αγώνα δείχνουμε πως βελτιωνόμαστε”

Από την πλευρά της, η Εβίνα Μάλτση:”Σε αυτά τα τουρνουά δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Δώσαμε τρία σημαντικά παιχνίδια, δυνατά, συνεχόμενα. Νομίζω πως είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Δείξαμε ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό γιατί σε σύγκριση με τα φιλικά στη Σλοβακία και την Ιταλία, η ομάδα έδειξε πως έχει συνοχή και έδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει και σε μια κακή μέρα όπως σήμερα. Αλλάζει και κερδίζει. Τώρα θα ξεκουραστούμε λίγο και σε δύο μέρες από σήμερα θα είμαστε σε ρυθμό Ευρωπαϊκού. Και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι’ αυτό. Η ομάδα ξεκίνησε με μία αμφιβολία από πολύ κόσμο, αλλά δείχνει ότι μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη και πραγματικά είμαι πολύ περήφανη που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος της”

Για το δικό της ρόλο και την παρουσία της ερχόμενη από τον πάγκο η ίδια τόνισε; “Παίζουμε για το εθνόσημο. Είναι η ομάδα της καρδιάς όπως λέει και η αρχηγός, Εβίνα Μάλτση. Είναι ψαρά όλων να βρισκόμαστε εδώ και το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να δίνεις την ψυχή σου γι’ αυτή την ομάδα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…