Κεντρική A2 Κουταλιανός: “Δεν ήταν εύκολη η απόφαση”
A2

Κουταλιανός: “Δεν ήταν εύκολη η απόφαση”

Ύστερα από δύο χρόνια στον Αίολο Αστακού ο Μιχάλης Κουταλιανός αποχώρησε. Ο Έλληνας τεχνικός δεν τα βρήκε με τη διοίκηση και τελικά δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Ο έμπειρος κόουτς ευχαρίστησε τον κόσμο, τη διοίκηση και τον Πρόεδρο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα ευχαριστώ για τη συνεργασία, τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισα από την ομάδα του Αιόλου Αστακού και φυσικά από την αγάπη που πήρα -και ασφαλώς ανταπέδωσα-στον πρόεδρο κύριο Αποστόλη Πανταζή, την διοίκηση, την ομάδα, τους παίκτες, συνεργάτες και τον απλό φίλαθλο κόσμο.

Η απόφαση δεν είναι εύκολη για κανέναν, όμως όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν και δεν υπάρχουν κοινοί στόχοι είναι προτιμότερο να αποχωρείς. Είναι αυτονόητο και δεν αποτελεί σχήμα λόγου ότι ο Αίολος Αστακού, ο πρόεδρος, οι παράγοντες και ο κόσμος θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου καθώς οι αποσκευές μου είναι γεμάτες από ευχάριστες και ανεξίτηλης μνήμες.

Φεύγοντας είναι σίγουρο ότι απέκτησα φίλους καρδιάς και ένας από αυτούς είναι και ο πρόεδρος, ο κύριος Αποστόλης Πανταζής“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2: Οι διαιτητές του Φίλιππος Βέροιας – Ψυχικό

Οι διαιτητές και ο κομισάριος του εξ αναβολής αγώνα Φίλιππος Βέρ.-Ψυχικό είναι: Τετάρτη 14…