Κεντρική Γυναίκες Κοσμά: “Επετεύχθη ο πρώτος στόχος”

Κοσμά: “Επετεύχθη ο πρώτος στόχος”

afroditi kosma

afroditi kosma

Ο πρώτος στόχος της Εθνικής Ομάδας γυναικών, που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ, επετεύχθη με την Αφροδίτη Κοσμά να δηλώνει ότι η Ελλάδα μπορεί να πάρει και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο site της ΕΟΚ:

“Κάναμε το καθήκον μας, πήραμε μια σημαντική διαφορά με τη Σερβία με +9 πόντους και παρόλο που χάσαμε από τη Σλοβενία, προκριθήκαμε και είμαστε χαρούμενες. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη…

Τώρα έχουμε αύριο τον αγώνα με τη Γαλλία και πάμε για νίκη, όπως κάναμε απέναντι στη Σερβία. Θα κοιτάξουμε στα μάτια την αντίπαλο μας και από εκεί και πέρα αν κερδίσουμε, μπορούμε και την πρώτη θέση.

Γιατί λοιπόν να μην το κυνηγήσουμε… Μετά το τέλος της αυριανής ημέρας θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στα νοκ άουτ και φυσικά πάμε για την πρόκριση και στην οκτάδα. Το σύστημα θα έλεγα ότι μας ευνοεί.

Αν κερδίσει η Σερβία τη Σλοβενία και χάσουμε εμείς θα βγούμε δεύτερες στον όμιλο και θα έχουμε καλύτερο αντίπαλο. Βέβαια δεν το κοιτάμε αυτό, γιατί στο παρελθόν όποια ομάδα έχει διαλέξει αντίπαλο την έχει πατήσει. Εμείς θα φροντίσουμε να τα δώσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…