Κεντρική NBA “Κομμάτιασαν” το ρεκόρ τριπόντων σε Τελικούς οι Καβς! (vids)
NBA

“Κομμάτιασαν” το ρεκόρ τριπόντων σε Τελικούς οι Καβς! (vids)

kyrie irving finals 2017

kyrie irving finals 2017

Πριν από 2 ημέρες, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σκόραραν 18 φορές πίσω από τη γραμμή του τριπόντου και πέτυχαν την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών σε αγώνα Τελικών. Η έκπληξη που τους επιφύλασσαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, όμως, δεν θα μπορούσαν να τη φανταστούν ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους, με τους “ιππότες” να ανοίγουν το γήπεδο στο Game 3 των Τελικών και να “πυροβολούν” σε μυθικούς ρυθμούς πίσω από τα 7.25!

//platform.twitter.com/widgets.js

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τάιρον Λου είχε 24/45 τρίποντα, καταρρίπτοντας με πολύ εμφατικό τρόπο την επίδοση των “dubs” από το 2ο ματς! Ο Κάιρι Έρβινγκ μέτρησε 7/12 σουτ πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, με τις εκτελέσεις του μετά από ντρίμπλα να ξεχωρίζουν. Ο Τζέι Αρ Σμιθ βρισκόταν πάντα στο σωστό σημείο και είχε 5/9, ο Κέβιν Λοβ ήταν μονίμως ακροβολισμένος και σημείωσε 6/8 ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εκτελούσε με περίσσιο θάρρος και είχε 3/8. Οι γηπεδούχοι είχαν 7/12 “βόμβες” στην 1η περίοδο, 6/10 στη , 7/11 στην και 4/12 στην , με τη σταθερότητά τους να είναι αξιοθαύμαστη.

Οι Γουόριορς έδιναν συνεχώς βοήθειες μέσα στο καλάθι και έκαναν συχνά νταμπλ-τιμ, με αποτέλεσμα να υπάρχει μονίμως ξεμαρκάριστος παίκτης. Οι Καβς γυρνούσαν γρήγορα την μπάλα και ήταν πάντα πρόθυμοι να κάνουν την έξτρα πάσα ενώ το ατομικό χάρισμα των ΛεΜπρόν και Έρβινγκ τους επέτρεπε να πετυχαίνουν πολύ δύσκολα, μαρκαρισμένα σουτ μετά από ντρίμπλα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…