Κεντρική Διεθνή Κλείνει τον Ερτέλ η Μπάρτσα, προ των πυλών και ο Βίβες!

Κλείνει τον Ερτέλ η Μπάρτσα, προ των πυλών και ο Βίβες!

thomas heurtel

thomas heurtel

Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να γυρίσει πλήρως σελίδα μετά την καταστροφική, περασμένη σεζόν και μετά την πρόσληψη του Σίτο Αλόνσο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, σειρά παίρνει η αναδιάρθρωση και η βελτίωση του ρόστερ. Η θέση του πλέι-μέικερ αποτελούσε “βραχνά” για τους “μπλαουγκράνα” πέρσι, καθώς ο Τάιρις Ράις δεν ήταν σε θέση να τα καταφέρει πλήρως, με τους ιθύνοντες της ομάδας να κινούνται γρήγορα και να εξασφαλίζουν την υπογραφή του Τόμας Ερτέλ, σύμφωνα με το “Gigantes Del Basket“!.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει όλα, με τον Γάλλο γκαρντ να υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. Την περασμένη σεζόν, ο Ερτέλ είχε 12.4 πόντους και 6.1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Εφές, έχοντας ιδιαίτερη έφεση στο κομμάτι της δημιουργίας και της εκτέλεσης.

Οι κινήσεις στο μεταγραφικό “παζάρι”, όμως, δεν σταματούν εδώ. Ειδικότερα, ο Γκιγιέμ Βίβες βρίσκεται πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα, η οποία οφείλει να πληρώσει τη ρήτρα του συμβολαίου που διαθέτει με την πρωταθλήτρια, Βαλένθια, ύψους 300.000 ευρώ, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo.

Τέλος, τα ονόματα των Σέιν Λάρκιν και Τζέισον Γκρείντζερ έχουν πέσει στο “τραπέζι”, με την Μπαρτσελόνα να επιθυμεί τη δυναμική αναβάθμιση της περιφερειακής γραμμής. Τα δεδομένα αυτά αποδεικνύουν ότι ο Τάιρις Ράις θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…