Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κεραμιδάς για Τουρκία: “Έχει κάποιες αδυναμίες”

Κεραμιδάς για Τουρκία: “Έχει κάποιες αδυναμίες”

kostas keramidas 1

kostas keramidas 1

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει το μεσημέρι (16:00) την Τουρκία στον δεύτερο προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας. Η “γαλανόλευκη” καλείται να κάνει ακόμα μία υπέρβαση και να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στους “4” της διοργάνωσης.

Ο Κώστας Κεραμιδάς, μιλώντας για την αναμέτρηση με την Τουρκία, τόνισε ότι η αντίπαλος μας έχει κάποιες αδυναμίες στην άμυνα.

“Δεν διαφέρει αυτός ο αγώνας από τους προηγούμενους. Θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε το καλάθι μας από την Χόλινγκσγουορθ, μια σέντερ ύψους 1.98, η οποία στον αγώνα με την Ιταλία έβαλε 29 πόντους και πήρε 21 ριμπάουντ. Επίσης η Τουρκία έχει πάρα πολύ καλά γκαρντ και όλο το παιχνίδι καταλήγει στο πικ εν ρολ του ένα και του δύο με το πέντε.

Εμείς θα κοιτάξουμε να προστατεύσουμε το καλάθι μας όσο γίνεται καλύτερα ρισκάροντας κάποια πράγματα. Από την άλλη φαίνεται πως έχουν κάποιες αδυναμίες στην άμυνά τους τις οποίες θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε. Εμείς κάθε φορά πρέπει να κάνουμε μια υπέρβαση και αυτές οι υπερβάσεις αθροιστικά κάνουν έναν μεγάλο αριθμό, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι παίκτριές μου θα ανταποκριθούν για άλλη μια φορά και θα κάνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο”, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…