Κεντρική NBA Κερ: “Ο Γκριν δεν πρόκειται να αποβληθεί ενόψει του 5ου ματς!” (vid)
NBA

Κερ: “Ο Γκριν δεν πρόκειται να αποβληθεί ενόψει του 5ου ματς!” (vid)

steve kerr warriors

steve kerr warriors

Στους περσινούς Τελικούς, ο Ντρέιμοντ Γκριν απουσίασε από το 5ο παιχνίδι, με τους διαιτητές να τον τιμωρούν ελέω της ανάρμοστης συμπεριφοράς που έδειχνε καθ’όλη τη διάρκεια των πλέι-οφ. Φέτος, όμως, η ιστορία είναι διαφορετική, με τον προπονητή των Γουόριορς, Στιβ Κερ να διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

“Πέρσι ήταν πέρσι και φέτος είναι φέτος. Είμαι σίγουρος ότι ο Γκριν δεν θα αποβληθεί ενόψει του 5ου παιχνιδιού“, τόνισε ο Κερ, ο οποίος φρόντισε να αστειευτεί συμπληρώνοντας: “Ίσως και να αποβληθεί. Δεν ξέρω!”

//platform.twitter.com/widgets.js

Επίσης, ο Κερ μίλησε και για τους τομείς-κλειδιά που οδήγησαν στο τελικό 137-116 υπέρ του Κλίβελαντ στο 4ο παιχνίδι: “Έβαλαν πολλά δύσκολα σουτ. Έβαλαν 24 τρίποντα και ξέραμε ότι δεν γινόταν αν τους κρατήσουμε “ήσυχος” από τη γραμμή του τριπόντου καθ’όλη τη διάρκεια της σειράς. Εμείς δεν ήμασταν σκληροί στην άμυνα. Ποτέ δεν είναι μονόπλευρο το θέμα. Έκαναν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Το μεγαλύτερο θέμα, όμως, είναι ότι εκείνοι έφθασαν σε ένα επίπεδο σκληράδας που δεν μπορούσαμε να φθάσουμε και πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά με αυτό”.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…