Κεντρική NBA Καταιγισμός τριπόντων από τους Γουόριορς στο πρώτο ημίχρονο (vid)
NBA

Καταιγισμός τριπόντων από τους Γουόριορς στο πρώτο ημίχρονο (vid)

steph curry

steph curry

Μετά τα 18 τρίποντα που σημείωσαν στον προηγούμενο αγώνα, επίδοση που αποτέλεσε ρεκόρ στην ιστορία των Τελικών, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αποφάσισαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα, γράφοντας εκ νέου το όνομά τους στα βιβλία της ιστορίας! Μπορεί να μην κατάφεραν να βελτιώσουν το προαναφερθέν κατόρθωμα αλλά εκμεταλλεύτηκαν την απίστευτη ευστοχία τους στο πρώτο ημίχρονο, με δύο ακόμη ρεκόρ που σχετίζονται με τα σουτ πίσω από τα 7.25 να τους ανήκουν!

Συγκεκριμένα, οι “πολεμιστές” είχαν 9/14 τρίποντα στην 1η περίοδο, πετυχαίνοντας τις περισσότερες “βόμβες” που έχουν επιτευχθεί εντός 1 δωδεκαλέπτου στην ιστορία των Τελικών! Δεν έμειναν μόνο εκεί, όμως, καθώς πήγαν στα αποδυτήρια με 12/20 τρίποντα, με την καλύτερη συγκομιδή τριπόντων μέσα σε ένα ημίχρονο να γίνεται και αυτή δική τους!

Η πλειοψηφία των τριπόντων τους σημειώθηκε σε catch-n-shoot συνθήκες, με τους παίκτες των “πολεμιστών” να κινούνται άψογα χωρίς την μπάλα και να την υποδέχονται στο σωστό timing. Ακόμη, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό, βρίσκοντας αμαρκάριστα σουτ, με τον Κλέι Τόμπσον να είναι ο πρωταγωνιστής, έχοντας 5/7 τρίποντα ενώ ο Στεφ Κάρι είχε 4/6.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο του MVP

Εκτός διεκδίκησης του βραβείου MVP ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι …