Κεντρική Basket League Καταγγελία για επίθεση από τον Βαγγέλη Στόλη

Καταγγελία για επίθεση από τον Βαγγέλη Στόλη

stolis

stolis

Ο πέμπτος τελικός σημαδεύτηκε από επεισόδια λίγα λεπτά πριν την λήξη και ο γνωστός φωτογράφος, Βαγγέλης Στόλης μέσα από δηλώσεις του έκανε γνωστό πως δέχθηκε επίθεση, την οποία κατήγγειλε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94,6:

“Ήμουν πίσω από τη γραμματεία και φωτογράφιζα την ώρα που έφευγαν οι παίκτες στη διακοπή. Ήταν και ένας άλλος συνάδελφος μαζί μου εκείνη την στιγμή. Όπως πηγαίναμε προς τη φυσούνα, έρχεται ένας με μία διαπίστευση και ένα καπελάκι για να κρύβει το πρόσωπό του και μου λέει: “Στόλη, έρχεσαι εδώ και προκαλείς με τις φωτογραφίες σου”. Καταλαβαίνω ότι θα μου την πέσει και πάω προς τον χώρο με τους άλλους συναδέλφους. Είχα και δύο φωτογραφικές μηχανές μαζί μου. Εκεί, ένιωσα ένα σπρώξιμο και έπεσα. Χτύπησα στο γόνατο και στον ώμο. Εγώ με τον Ολυμπιακό έχω πολύ καλές σχέσεις με όλα τα παιδιά. Κάθε χρόνο κάνω την επίσημη φωτογράφιση για την Ευρωλίγκα. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με την ΚΑΕ. Αυτούς τους βλέπω μόνο στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Όλοι αυτοί είναι λίγο φουσκωτοί και με καπελάκι. Αυτός, με ήξερε για να με αποκαλέσει με το επίθετό μου ή κάποιος του είπε ποιος είμαι εγώ.

Στον άλλον συνάδελφο του επιτέθηκαν φραστικά και δεν τον ακούμπησαν. Αλλά, τον κυνήγησαν λιγάκι. Με την τεχνολογία που υπάρχει τώρα μπορείς να τραβήξεις από απόσταση και να τους βρεις. Αλλά, τι να πω… Είμαι επαγγελματίας τόσα χρόνια και δεν προκαλώ ποτέ… Είναι η δουλειά μου αυτή. Πάω κάθε χρόνο και φωτογραφίζω τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα. Με τα παιδιά έχουμε άριστες σχέσεις και με εξυπηρετούν σε ό,τι τους ζητήσω. Το μεγαλύτερο ψυχολογικό για μένα ήταν οι μηχανές. Αν χαλούσαν, η κάθε ζημιά θα ήταν χιλιάδες ευρώ. Το λιγότερο 2.000 ευρώ για επισκευή, αν πάθουν κάτι. Τελικά την… πλήρωσε ο αγκώνας μου… Τι να κάνουμε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…