Κεντρική NBA Κάρι: “Δεν τον αντέχω τον Ντουράντ!” (vid)
NBA

Κάρι: “Δεν τον αντέχω τον Ντουράντ!” (vid)

curry durant

curry durant

Ο Στεφ Κάρι φρόντισε να αστειευτεί κατά τη διάρκεια της χθεσινής Media Day, 1 μέρα πριν από τον κρίσιμο, 3ο Τελικό των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, μιλώντας για τη σχέση του με τον έτερο σούπερ-σταρ της ομάδας, Κέβιν Ντουράντ. Συγκεκριμένα, η ρεπόρτερ της ομάδας, Ρόζαλιν Γκολντ-Όνγουντ ρώτησε τον Στεφ σχετικά με το αν είναι φίλος με τον “KD” εκτός παρκέ, με τον πλέι-μέικερ των “dubs” να απαντάει καταλλήλως.

Δεν τον αντέχω αυτόν τον τύπο“, τόνισε αστειευόμενος ο Κάρι, ο οποίος, πάντως ανέφερε πως διαθέτει μια ξεχωριστή σχέση με τον “Durantula“: “Τον ξέρω από το 2009. Μπορεί να μην είμαστε ο ένας στο σπίτι του άλλου κάθε μέρα αλλά από τον Οκτώβριο και μετά νιώθω ότι τον ξέρω πολύ περισσότερο. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί στην καριέρα μας. Είναι ένας ωραίος τύπος και έχει καλή αίσθηση του χιούμορ. Βασικά, νιώθω λες και είμαι σε κάποιο ριάλιτι με ραντεβού αυτή τη στιγμή”.

//platform.twitter.com/widgets.js

Ακόμη, ο Κάρι μίλησε και για τη σπουδαιότητα του 3ου παιχνιδιού, με τις μνήμες από την περσινή 30άρα στο Game 3 των Τελικών από τους Καβς να είναι νωπές: “Μπορούμε να μάθουμε πόσο λεπτή είναι η γραμμή ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία, ειδικά όταν παίζουμε εκτός έδρας. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα στην 1η περίοδο, ώστε να αποκτήσουμε καλύτερη ψυχολογία σε σχέση με αυτή που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια εδώ πέρα”.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…