Κεντρική Γυναίκες Κάηκε η μικτή ζώνη! Το τρελό πάρτι των κοριτσιών (vids)

Κάηκε η μικτή ζώνη! Το τρελό πάρτι των κοριτσιών (vids)

ethniki omada gynaikon

 

ethniki omada gynaikon

Σαν μικρά παιδιά πανηγύρισαν οι παίκτριες της Εθνικής Ομάδας γυναικών τη σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Στη μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα έστησαν το δικό τους πάρτι και δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να γιορτάζουν τη μεγάλη τους επιτυχία.

Οι παίκτριες της Ελλάδας μίλησαν για την πρόκριση τους στην κάμερα της ΕΡΤ και ομολογουμένως όλες είπαν ωραίες ατάκες.

Αναλυτικά όσα είπαν οι πρωταγωνίστριες:

Άρτεμις Σπανού: “Αυτή η ομάδα δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μπαίνουμε μέσα και τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς”.


spanou από papalouk4

Λολίτα Λύμουρα: “Ζούμε το όνειρό μας και σας ευχαριστούμε που είσαστε μαζί μας”.

Άννα Σπυριδοπούλου: “Αυτό που ζούμε είναι ένα θαύμα. Κανείς δεν μας πίστευε, πήγαμε στο Παγκόσμιο και μπορεί να πάμε και ακόμη ψηλότερα”.

Σταμολάμπρου – Χριστινάκη – Φασούλα: “Είμαστε οι φοιτήτριες της ομάδας, έτσι μας αποκαλούν. Ζούμε μεγάλες στιγμές. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Το αξίζαμε. Είναι σημαντικό που ζούμε αυτές τις εμπειρίες, γιατί κι εμείς στο μέλλον πρέπει να κρατήσουμε την Εθνική Ελλάδας ψηλά. Αυτό που κάναμε είναι απίστευτο. Ευχαριστούμε τις μεγάλες που μας καθοδηγούν. Και τώρα ο ημιτελικός”.

Αγγελική Νικολοπούλου: “Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε σήμερα. Δεν γίνεται. Αυτό που ζούμε είναι τέλειο. Μακάρι να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο για τη χώρα μας”.

Κατερίνα Σωτηρίου: “Πιστεύω στα θαύματα. Είμαστε με την Καλτσίδου 20 χρόνια μαζί, από μικρά παιδιά στις εθνικές ομάδες, χτυπάμε, πονάμε, βριζόμαστε. Παίζουμε δεν παίζουμε, εμψυχώνουμε η μία την άλλη. Είναι το κάτι άλλο αυτή η Εθνική. Και τώρα… Χρωστάμε κάτι στους εαυτούς μας, χρωστάμε κάτι στη Στέλλα που είχε στενοχωρηθεί πολύ με την αποβολή της. Κάναμε αμάν μέχρι να ξεσπάσει στο ματς με τη Ρωσία. Πρέπει να το ζήσουμε. Περιμένουμε τόσα χρόνια, δεν θα αλλάξει όμως κάτι. Θα προετοιμαστούμε όπως προετοιμαζόμαστε πάντα”.

Εβίνα Σταμάτη: “Δεν είμαι απλά ευλογημένη, είμαι κάτι περισσότερο από αυτό… Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Είναι συγκλονιστικό. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει”.


kaltsidou από papalouk4


tirinini από papalouk4

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…