Κεντρική NBA “Είμαστε κοντά με τους Καβαλίερς”
NBA

“Είμαστε κοντά με τους Καβαλίερς”

lebron james paul george 1

lebron james paul george 1

Ο Πολ Τζορτζ δήλωσε πως οι Ινδιάνα Πέισερς βρίσκονται κοντά στο επίπεδο των Κλίβελαντ Καλαβαλίερς, ενώ αναφέρθηκε στη συνύπαρξη του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ESPN:

“Νιώθω πως βρισκόμαστε κοντά τους. Είναι δύσκολο να μην το πιστέψω αυτό, επειδή δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό κατά των Καβαλίερς, περισσότερο από όλους στην Ανατολή και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη σειρά!” ανάφερε αρχικά ο Αμερικανός άσσος.”.

Είναι δύσκολο να μην το πιστέψω αυτό, επειδή δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό κατά των Καβαλίερς, περισσότερο από όλους στην Ανατολή (μόνο οι Σέλτικς πήραν μία νίκη πάντως…) και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη σειρά!”.

Για την ενίσχυση των Ινδιάνα είπε:”Την ίδια στιγμή όμως, χρειαζόμαστε περισσότερο ταλέντο στην ομάδα μας. Χρειαζόμαστε καλύτερους παίκτες.”

Για μελλοντική ένωση του Πολ Τζόρτζ με τον ΛέΜπρον Τζέιμς είτε στους Καβαλίερς, αλλά και στους Λέικερς μελλοντικά είπε:” Δεν συζητάμε με τον ΛεΜπρόν καθόλου. Δεν βρισκόμαστε σε επικοινωνία. Σαφώς και παρατηρώ τι κάνει. Είναι ένας υπέροχος πρεσβευτής του ΝΒΑ. Αποτελεί τεράστια επιρροή για μένα εκτός από το παιχνίδι, αλλά δεν συζητάμε που πάει ο καθένας.

 

blank 1X1

blank 1X1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…