Κεντρική Διεθνή Ιδού οι 5 υποψήφιοι για τον πάγκο του Μιλάνο!

Ιδού οι 5 υποψήφιοι για τον πάγκο του Μιλάνο!

david blatt darussafaka dogus istanbul

david blatt darussafaka dogus istanbul

Ο Γιάσμιν Ρέπεσα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Ολίμπια Μιλάνο έπειτα από μια πλήρως αποτυχημένη σεζόν, με την ιταλική ομάδα να τερματίζει στην τελευταία θέση της Ευρωλίγκα και να αποκλείεται στα ημιτελικά της Lega A, παρά το γεγονός ότι θεωρείται η ισχυρότερη ομάδα της χώρας! Ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι ορισμένα δυνατά ονόματα προς αντικατάσταση του 56χρονου τεχνικού, με τον πρόεδρο της ομάδας, Λίβιο Πρόλι να επιθυμεί να κάνει μια καλή αναβάθμιση στη θέση του head coach.

Ιδού τα 5 υποψήφια ονόματα για τον πάγκο της Ολίμπια Μιλάνο, σύμφωνα με το sportando.com

  • Ντέιβιντ Μπλατ: Ο Μπλατ δεν τα πήγε και άσχημα στην Νταρουσάφακα, οδηγώντας την τουρκική ομάδα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Ο πρώην προπονητής των Καβαλίερς έχει ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του αλλά η ομάδα της γειτονικής χώρας δεν θα αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης του χρόνου. Ο Μπλατ ήδη βολιδοσκοπείται από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και από την Μπαρτσελόνα ενώ, φήμες λένε ότι το όνομά του “παίζει” και για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Δημήτρης Ιτούδης.
  • Χουάν Πλάθα: Ο Ισπανός κόουτς κατέκτησε το Eurocup φέτος με τη Μάλαγα ενώ βρίσκεται και στα ημιτελικά της ACB, κάνοντας εξαιρετική δουλειά. Προς το παρόν, όμως, δεν έχει υπάρξει κάποια αξιοσημείωτη επαφή ανάμεσα σε αυτόν και την ομάδα του Μιλάνο, όπως αναφέρουν οι πηγές του Sportando.
  • Σιμόνε Πιανιτζιάνι: Οι εποχές που ο Ιταλός τεχνικός σάρωνε τα πάντα στον διάβα του με τη Σιένα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, με τον 48χρονο να βρίσκεται πλέον στη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ο πρώην κόουτς της Εθνικής Ιταλίας έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του αλλά ο πρόεδρος του Μιλάνο τον εκτιμά ιδιαιτέρως, κάτι που ίσως παίξει κομβικό ρόλο.
  • Πάμπλο Λάσο: Εξαιρετικά δύσκολη η περίπτωση του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έχει κατακτήσει ό,τι τρόπαιο υπάρχει με τη “βασίλισσα”. Το συμβόλαιό του προβλέπει ότι μπορεί να κάνει opt-out, δίχως να κάνει χρήση της τελευταίας σεζόν, με τη Gazzeta Dello Sport να αναφέρει ότι το Μιλάνο έχει ήδη κάνει κίνηση για την απόκτησή του.
  • Μάσιμο Κανσελιέρι: Πρόκειται για τον βοηθό του Ρέπεσα στην ομάδα και πρώην προπονητή της Μπιέλα. Η Ολίμπια Μιλάνο δεν αποκλείεται να καταφύγει σε εσωτερική λύση, αποφεύγοντας κάποιο μεγάλο όνομα.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…