Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η Μακάμπι θέλει (και) τον Μιλουτίνοφ!

Η Μακάμπι θέλει (και) τον Μιλουτίνοφ!

nikola miloutinov olympiakos panathinaikos

nikola miloutinov olympiakos panathinaikosΗ Μακάμπι Τελ Αβίβ πραγματοποίησε ακόμη μία κακή σεζόν στην Ευρωλίγκα και φαίνεται πως το καλοκαίρι θα επιχειρήσει να αναβαθμίσει το ρόστερ της. Οι Ισραηλινοί κυνηγούν μεγάλα ονόματα παικτών, μεταξύ αυτών και του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Walla, η Μακάμπι θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς της Βαλένθια, τον πρώην παίκτης της ΜπασκόνιαΝτάριους Άνταμς και τον Άαρον Τζάκσον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (λήγει το συμβόλαιο του).

Παράλληλα, στα ραντάρ της βρίσκεται και ο πρώην προπονητής της, Ντέιβιντ Μπαλτ, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της Νταρουσάφακα, ειδικά από τη στιγμή που δεν θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα.

Μεγάλος στόχος της Μακάμπι είναι και ο παίκτης του ΟλυμπιακούΝίκολα Μιλουτίνοφ. Πάντως, δύσκολα θα καταφέρει να κάνει δικό της τον Σέρβο, καθώς έχει συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Μιλουτίνοφ μπορεί να φύγει μόνο για το ΝΒΑ, καθώς υπάρχει ειδικός όρος. Όποια ομάδα από την άλλη μεριά του Ατλαντικού θα πρέπει να καταβάλει στον Ολυμπιακό 1.000.000 ευρώ, με τους Σπερς να έχουν τα δικαιώματα και τον πρώτο λόγο για τον Σέρβο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…