Κεντρική NBA Η… κόντρα του Κέβιν Ντουράντ με τη Ριάνα! (vids)
NBA

Η… κόντρα του Κέβιν Ντουράντ με τη Ριάνα! (vids)

kevin durant rihanna

 

kevin durant rihanna

Ο πρώτος Τελικός ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς είχε ήδη κριθεί, με τη διαφορά να βρίσκεται στους 18 πόντους, μόλις 4 λεπτά πριν από τη λήξη. Στο σημείο εκείνο, ο Κέβιν Ντουράντ τρέχει στον αιφνιδιασμό, υποδέχεται την μπάλα και σκοράρει ανενόχλητος για 3, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα. Με το που ευστοχεί, ο “KD” γύρισε το βλέμμα του προς την κερκίδα, έχοντας ένα πολύ περίεργο βλέμμα, κοιτώντας την ποπ σταρ, Ριάνα, η οποία καθόταν στην πρώτη σειρά. Φαίνεται, όμως, ότι υπήρχε συγκεκριμένος λόγος.

Συγκεκριμένα, η Ριάνα είναι φανατική θαυμάστρια του ΛεΜπρόν Τζέιμς, κάτι που φρόντισε να δείξει και κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα, κάνοντας μια βαθιά υπόκλιση στον “βασιλιά”! Επίσης, η 29χρονη σούπερ-σταρ αποδοκίμασε έντονα τον “KD“, όταν εκείνος βρισκόταν στη γραμμή των βολών, φωνάζοντας “Brick” (τούβλο)!

//platform.twitter.com/widgets.js

//platform.twitter.com/widgets.js

Η συμπεριφορά της Ριάνα φαίνεται πως πληγώνει βαθύτατα τον Ντουράντ, ο οποίος έχει γράψει διθυράμβους για εκείνη στο Twitter, όπως διαφαίνεται και στα παρακάτω “τιτιβίσματα”.

//platform.twitter.com/widgets.js

//platform.twitter.com/widgets.js

Στη συνέντευξη τύπου, πάντως, ο Ντουράντ τόνισε πως δεν θυμόταν καν ότι κοίταξε περίεργα τη Ριάνα μετά το εύστοχο τρίποντό του αλλά μάλλον δεν κατάφερε να πείσει κανέναν!

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…