Κεντρική Γυναίκες “Η Εθνική είναι η ομάδα της καρδιάς μας”

“Η Εθνική είναι η ομάδα της καρδιάς μας”

stamati

stamati

Δηλώσεις σχετικά με το τουρνουά στην Πάτρα έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας η Εβίνα Σταμάτη, τονίζοντας πως “σε αυτά τα τουρνουά δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Δώσαμε τρία σημαντικά παιχνίδια, δυνατά, συνεχόμενα. Νομίζω πως είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Δείξαμε ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό γιατί σε σύγκριση με τα φιλικά στη Σλοβακία και την Ιταλία, η ομάδα έδειξε πως έχει συνοχή και έδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει και σε μια κακή μέρα όπως σήμερα. Αλλάζει και κερδίζει.

Τώρα θα ξεκουραστούμε λίγο και σε δύο μέρες από σήμερα θα είμαστε σε ρυθμό Ευρωπαϊκού. Και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι’ αυτό. Η ομάδα ξεκίνησε με μία αμφιβολία από πολύ κόσμο, αλλά δείχνει ότι μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη και πραγματικά είμαι πολύ περήφανη που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος της”.

Όσο για το δικό της ρόλο στην ομάδα, είπε: “Παίζουμε για το εθνόσημο. Είναι η ομάδα της καρδιάς όπως λέει και η αρχηγός, Εβίνα Μάλτση. Είναι ψαρά όλων να βρισκόμαστε εδώ και το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να δίνεις την ψυχή σου γι’ αυτή την ομάδα.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Κώστας Κεραμιδάς, ανέφερε πως “Τελείωσε το τουρνουά της Πάτρας, κάναμε τρεις νίκες, όμως το μόνο που έχω να κρατήσω είναι πως σε μια κακή μέρα, όπως σήμερα, «γυρίσαμε» το παιχνίδι και νικήσαμε. Όπως είπα, το αποτέλεσμα μετράει μόνο στις επίσημες υποχρεώσεις. Δεν έχει ουσιαστικό νόημα. Εγώ εκείνο που προσπαθώ να πω στις παίκτρες είναι πως πρέπει να είμαστε συνέχεια μαζεμένοι και με σκυμένο κεφάλι. Κάναμε τρεις καλές εμφανίσεις και μία στην Ιταλία και σε κάθε αγώνα δείχνουμε πως βελτιωνόμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…