Κεντρική NBA Η “εκρηκτική” εμφάνιση και το μελανό σημείο του Κάρι (vid)
NBA

Η “εκρηκτική” εμφάνιση και το μελανό σημείο του Κάρι (vid)

steph cury iman shumpert

 

steph cury iman shumpert

Το πρώτο ημίχρονο του χθεσινού, 2ου Τελικού των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς εναντίον των Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό για τον Στεφ Κάρι. Ο σούπερ-σταρ των “πολεμιστών” βρισκόταν εντελώς εκτός αγώνα, έχοντας 15 πόντους με 10/10 ελεύθερες βολές και 1/6 τρίποντα, ταυτόχρονα με 6 λάθη. Οι πάσες του ήταν ιδιαίτερα αμφιλεγόμενες, καθώς λάμβαναν χώρα από κακές γωνίες και υπό πίεση, στοιχίζοντας στην ομάδα του. Ορισμένα αχρείαστα και ανόητα φάουλ των παικτών του Κλίβελαντ τον έστειλαν στη γραμμή του φάουλ, κάνοντας τα στατιστικά του να μοιάζουν λιγότερο άσχημα. Στο 2ο ημίχρονο, όμως, τίποτα από όλα αυτά δεν ίσχυε.

//platform.twitter.com/widgets.js

Ο Κάρι βρήκε τον χώρο και τον χρόνο ώστε να “ζεσταθεί” στην 3η περίοδο, με την κακή τρανζίσιον άμυνα των Καβς να κάνει πάλι το “θαύμα” της. Το ανοικτό γήπεδο αποτέλεσε το “ψωμοτύρι” του 28χρονου σούπερ-σταρ ενώ πέτυχε και ορισμένα “τρελά” σουτ από πολύ μακρινή απόσταση για τα οποία δεν θα ήταν δυνατόν να υπάρχει αντίδοτο. Επίσης, λειτούργησε σωστά μέσω του πικ-εν-ρολ, καταφέρνοντας να σημειώσει μια αξιοζήλευτη στατιστική γραμμή.

Συνολικά ο Κάρι είχε 32 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής, με 7/17 σουτ και 14/14 βολές, πετυχαίνοντας το πρώτο τριπλ-νταμπλ του σε αγώνα πλέι-οφ, πόσο μάλλον σε ματς Τελικών! Η “λάμψη” του δευτέρου ημιχρόνου, όπου ο Κάρι είχε απίστευτη ενέργεια στο παιχνίδι του επισκίασε τα γεγονότα του πρώτου μισού του αγώνα. Όπως ο ίδιος τόνισε, όμως, στη συνέντευξη τύπου: “Πρέπει να διορθώσω αυτό το 8 από τα στατιστικά μου”, εννοώντας προφανώς τα λάθη του!

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…