Κεντρική NBA Η απονομή και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του θριάμβου! (vids)
NBA

Η απονομή και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του θριάμβου! (vids)

golden state warriors champions

golden state warriors champions

Με την Oracle Arena να έχει κατακλυστεί από ένα κύμα χαράς και ευφορίας έγινε η απονομή του πρωταθλήματος στους “χρυσοδάκτυλους”, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς! Οι “πολεμιστές” επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και πέτυχαν τον πολυπόθητο στόχο τους, όντας η κορυφαία ομάδα του πλανήτη ενώ ήδη λογίζονται ως μια εκ των καλύτερων ever! Παίκτες, προπονητής και πρόεδροi πήραν το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της απονομής και έδωσαν το δικό τους μήνυμα!

//platform.twitter.com/widgets.js

Με τον κομισάριο του NBA, Άνταμ Σίλβερ να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις, το τρόπαιο “Larry O’Brien” έφθασε στα χέρια της ομάδας εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών, με τον ιδιοκτήτη των “dubs”, Τζο Λέικομπ να το σηκώνει ψηλά. Ήταν, μάλιστα και ο πρώτος που έκανε δηλώσεις στη δημοσιογράφο του ESPN, Ντόρις Μπερκ, τονίζοντας: “Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιον πρέπει να συγχαρούμε πρώτα. Είναι αυτά τα παιδιά εδώ! Είναι φανταστική ομάδα και τους αγαπούμε. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτούς αλλά και για τον Μπομπ Μάιερς (ο τζένεραλ μάναταζερ της ομάδας), ο οποίος έφτιαξε αυτή την ομάδα”.

Στη συνέχεια μίλησε ο έτερος ιδιοκτήτης, Πίτερ Γκούμπερ, λέγοντας τα εξής: “Ήταν μια χρονιά-θρίλερ. Εδώ είναι το σπίτι των πρωταθλητών! Θα φέρουμε κι άλλα επειδή εδώ βρίσκεται το καλύτερο κοινό!”

warriors champions

Την καλύτερη ατάκα, όμως, την εκστόμισε ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Κερ: “Είχαμε πολύ λίγο ταλέντο στην ομάδα! Πιο πολύ μέτρησε η προπονητική!“, ενώ συνέχισε δηλώνοντας ευλογημένος: “Έχω την καλύτερη δουλειά του κόσμου. Αυτά τα παιδιά είναι τόσο χαρισματικά, τόσο αφοσιωμένα και τόσο μη εγωιστές. Λατρεύω τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Ο Μπομπ Μάιερς είναι πολύ καλός μου φίλος. Πρόκειται για μια καταπληκτική ομάδα”. Δεν παρέλειψε, φυσικά να ευχαριστήσει και τον βοηθό του, Μάικ Μπράουν, ο οποίος τον αντικατέστησε σε 11 παιχνίδια πλέι-οφ όσο εκείνος ανάρρωνε από το πρόβλημα που είχε στη μέση του.

steph curry kevin durant

Στη συνέχεια, ήρθε έρθει η ώρα για την απονομή του βραβείου του MVP των Τελικών, με τον μυθικό Μπιλ Ράσελ να παραδίδει το βραβείο στον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος φρόντισε να ευχαριστήσει τους πάντες, οι οποίοι τον βοήθησαν να πετύχει τον απόλυτο στόχο του!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…