Κεντρική NBA Η απόλυτη κυριαρχία των Γουόριορς μέσα σε μία φάση! (vid)
NBA

Η απόλυτη κυριαρχία των Γουόριορς μέσα σε μία φάση! (vid)

kevin durant lebron james

kevin durant lebron james

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι οι απόλυτοι πρεσβευτές του σύγχρονου μπάσκετ, βασισμένοι στην ευελιξία τους στην άμυνα, στο τρανζίσιον παιχνίδι και στην τρομερή ευστοχία των παικτών από μακρινή απόσταση. Στον χθεσινό, 1ο τελικό εναντίον των Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι “dubs” κατάφεραν να συνδυάσουν όλα τα παραπάνω στοιχεία σε μία φάση, κάτι που οδήγησε σε μια καταπληκτική αλληλουχία γεγονότων!

Αρχικά, ο Άντρε Ιγκουοντάλα στάθηκε καταπληκτικά απέναντι στον Κάιρι Έρβινγκ, παίζοντας άμυνα με τα χέρι ψηλά και αποφεύγοντας υποδειγματικά την επαφή που θα οδηγούσε σε φάουλ. Στη συνέχεια, η μπάλα βρέθηκε στα χέρια του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος είχε πάνω του τον Κέβιν Ντουράντ. Ο “KD” απέτρεψε τον “βασιλιά” από το να πάρει τον κεντρικό διάδρομο, χρησιμοποίησε άριστα τα πελώρια άκρα του και τον παρεμπόδισε καταπληκτικά, ωθώντας τον ηγέτη των Καβς σε ένα κακό τελείωμα. Οι εξαιρετικές αυτές άμυνες οδήγησαν στην άλλη μεριά του γηπέδου, εκεί όπου ο Στεφ Κάρι έκανε πάλι το θαύμα του.

Ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ουδείς παίκτης των Καβς δεν σταμάτησε την μπάλα στο τρανζίσιον, με τον Κάρι να φθάνει ανενόχλητος στη γραμμή του τριπόντου και να ευστοχεί από τα 8 μέτρα! Ήταν η απόλυτη φάση, η οποία “καθρεφτίζει” την εικόνα του παιχνιδιού αυτού!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…