Κεντρική NBA Γουέιντ και Μέλο στο “ραντάρ” του Κλίβελαντ
NBA

Γουέιντ και Μέλο στο “ραντάρ” του Κλίβελαντ

dwyane wade carmelo anthony

dwyane wade carmelo anthony

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έκαναν περίπατο στην Ανατολική Περιφέρεια, περνώντας με περίσσια άνεση στους Τελικούς του NBA αλλά η ασταμάτητη “μηχανή” του Γκόλντεν Στέιτ φρέναρε τις προσδοκίες τους για repeat. Οι “πολεμιστές” διέθεταν ένα γεμάτο “οπλοστάσιο”, το οποίο κατακλυζόταν από αστέρια πρώτου μεγέθους, με αποτέλεσμα οι Καβς να φαντάζουν λειψοί μπροστά τους. Η ομάδα του Οχάιο, όμως, είναι αποφασισμένη να μεταβάλλει την εικόνα αυτή, προσθέτοντας ακόμη έναν σταρ στο ρόστερ, με τα ονόματα των Ντουέιν Γουέιντ και Καρμέλο Άντονι να κάνουν την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα, οι δύο βετεράνοι σταρ έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν αλλά ενδέχεται να απομακρυνθούν από τις ομάδες τους υπό τον όρο του buy-out. Από τη μία, ο Γουέιντ επέλεξε να χρησιμοποιήσει την οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν αλλά οι Μπουλς αντάλλαξαν τον Τζίμι Μπάτλερ και πρόκειται να μπουν σε φάση ανοικοδόμησης ενώ ο Άντονι έχει “κάτσει” πάνω στη no-trade clause του συμβολαίου του, σύμφωνα με την οποία μπορεί να φύγει με ανταλλαγή μόνο αν το θελήσει ο ίδιος. Ο πρόεδρος των Νικς, Φιλ Τζάκσον δεν τον θέλει στην ομάδα, με την κατάσταση να έχει γίνει αποπνικτική στη Νέα Υόρκη.

Όπως γίνεται κατανοητό, αμφότεροι οι παίκτες βρίσκονται εν μέσω δυσμενών συνθηκών στις ομάδες τους και το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν είναι ορατό. Τόσο ο Γουέιντ, όσο και ο Άντονι είναι υποψήφιοι για να ενταχθούν στο ρόστερ του Κλίβελαντ αυτό το καλοκαίρι, όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του ESPN, Μπράιαν Γουίντχορστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο σταρ διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, όντας στενοί φίλοι, κάτι που ενδέχεται να παίξει τον ρόλο του σχετικά με τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…