Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Γκριν: “Να σεβαστούμε τη φανέλα που φοράμε”

Γκριν: “Να σεβαστούμε τη φανέλα που φοράμε”

green olympiakos panathinaikos

green olympiakos panathinaikos

O Oλυμπιακός αντιμετωπίζει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Παναθηναϊκό (04/06, 21:00), για τον τρίτο αγώνα της τελικής φάσης της Stoiximan.gr Basket League, με τον Έρικ Γκριν να τονίζει στο blog του ΕΣΑΚΕ πως οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να σέβονται την φανέλα που φοράνε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε όλοι καλά. Μπροστά μας έχουμε το τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε στο 1-1 και πλέον η σειρά επιστρέφει στο σπίτι μας, το οποίο πρέπει να προστατεύσουμε.

Ήρθα για πρώτη φορά στην Ελλάδα πέρσι στις 21 Ιουλίου και στη συνέχεια ήρθα πάλι τον Αύγουστο. Είμαι εδώ δηλαδή σχεδόν 11 μήνες και πραγματικά έχουμε περάσει μαζί με τους συμπαίκτες μου όλη τη σεζόν μέσα στο γήπεδο. Έχουμε μοιραστεί χαρές, λύπες, άσχημες και όμορφες στιγμές, έχουμε μοιραστεί τα ίδια αποδυτήρια, τα ίδια δωμάτια στα ξενοδοχεία, έχουμε κάνει αμέτρητα ταξίδια και έχουμε δώσει δεκάδες ματς.

Κοιτώντας πίσω, η χρονιά ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη. Μετρώντας τις ώρες, περισσότερες περάσαμε στο ΣΕΦ, παρά με τους δικούς μας ανθρώπους. Το ΣΕΦ είναι το σπίτι μας και πρέπει να το προστατεύσουμε, να το υπερασπιστούμε και να κάνουμε το 2-1 στη σειρά. Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει κάθε γωνιά του γηπέδου και να μας βοηθήσει με τη φωνή του να πάρουμε και πάλι το προβάδισμα.

Ό,τι έχει γίνει δεν αλλάζει, αλλά είναι κρίμα για την προσπάθεια που έχουμε κάνει έως τώρα να μην επιβραβευτούμε. Σε αυτό το παρκέ που θα παίξουμε και αύριο, έχουμε αφήσει τόνους ιδρώτα, αυτόν πρέπει να σεβαστούμε και τη φανέλα που φοράμε, τον κόσμο που θα έρθει να μας δει και όλους όσους μας πίστεψαν και μας στήριξαν όλη τη σεζόν. Τους προέδρους, τους προπονητές μας, το σταφ, όλους. Και κυρίως, τους εαυτούς μας.

Πάμε λοιπόν να τα δώσουμε όλα, όσα έχουμε και δεν έχουμε, να βρούμε ψυχικά και σωματικά αποθέματα και να κάνουμε το 2-1. Μόνο αυτό έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Να προστατεύσουμε το σπίτι μας.

Με εκτίμηση,

Έρικ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…