Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκάμπριελ και του χρόνου!

Γκάμπριελ και του χρόνου!

rivers feldeine gabriel

rivers feldeine gabriel

Ήρθε μεσούσης τη σεζόν στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Τζέιμς Γκιστ. Ξεσήκωσε τον κόσμο του “τριφυλλιού” με τα καρφώματα του, ενώ έδωσε πολύτιμες λύσεις στους “πράσινους” σε αρκετά παιχνίδια, χάρη στο “φαρμακερό” περιφερειακό του σουτ.

Ο λόγος για τον Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη του Τσάβι Πασκουάλ. Ο Αμερικανός φόργουορντ τήρησε κατά γράμμα όσα του ζήτησε ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος τον χρησιμοποίησε μέχρι και στη θέση “3” στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να ζητά την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας.

Έτσι, η διοίκηση του “τριφυλλιού” κατέθεσε πρόταση στον Γκάμπριελ για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι έχει και κάποιες άλλες προτάσεις στα χέρια του, θέλει πολύ να μείνει στον Παναθηναϊκό και να αγωνιστεί μαζί του για ακόμα μία χρονιά στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι έτοιμος να πει το “ναι” στους “πράσινους” και τις επόμενες μέρες ο “γάμος”, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να επισημοποιηθεί.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκάμπριελ δεν πρόκειται να υπογράψει κλειστό τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…