Κεντρική Basket League ΑΕΚ Φαλέκας: “Σοβαροί, για την τρίτη θέση”

Φαλέκας: “Σοβαροί, για την τρίτη θέση”

sotiris manolopoulos alexis falekas

sotiris manolopoulos alexis falekas

Η ΑΕΚ αγωνίζεται στο “Νίκος Γκάλης” εναντίον του Άρη (03/06, 17:00), για τον τρίτο αγώνα του μικρού τελικού της Stoiximan.gr Basket League, με τον Αλέξη Φαλέκα να τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της “Βασίλισσας” πως οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί, ώστε να κατακτήσουν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση την 3η θέση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Το σκορ είναι 2-0 υπέρ μας και χρειαζόμαστε μία νίκη για να τελειώσουμε τη σειρά και να τερματίσουμε στην τρίτη θέση. Για να γίνει αυτό πρέπει αύριο να παρουσιαστούμε σοβαροί.

Πρέπει σίγουρα να παίξουμε την άμυνα των “δευτέρων ημιχρόνων”. Αυτή, που είχαμε στα δύο προηγούμενα ματς. Οι 51 πόντοι που δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο στο Aλεξάνδρειο είναι πάρα πολλοί και πρέπει να μη το αφήσουμε να ξανασυμβεί.

Τα τρία κύρια σημεία, που τονίσαμε στους παίκτες μας είναι:
“α) να προσέξουν τους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, β) να μη δεχθούμε πολλούς πόντους στο “τρανζίσιον“, που προέρχονται από λάθη δικά μας, καθώς τα λάθη παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάθε αγώνα και μπορούν να καθορίσουν το νικητή, γ) να πάρουμε επιθετικά ριμπάουντ, αφού και στα δύο τελευταία ματς είχαμε πρόβλημα και πρέπει να δείξουμε μεγάλη βελτίωση και σ’ αυτό το κομμάτι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…