Κεντρική NBA Εξαιρετική προσφορά των Καβαλίερς στον Μπίλαπς
NBA

Εξαιρετική προσφορά των Καβαλίερς στον Μπίλαπς

chauncey billups 1

chauncey billups 1

Ο Τσόνσι Μπίλαπς είναι ο μεγάλος στόχος των Κλίβελαντ Καβαλίερς για την ανάληψη των καθηκόντων του γενικού διευθυντή της ομάδας, με τον ιδιοκτήτη, Νταν Γκίλμπερτ να του καταθέτει επίσημη πρόταση. Συγκεκριμένα, προτίθεται να του δώσει πενταετές συμβόλαιο, προκειμένου να αναλάβει τη “νευραλγική” αυτή θέση, όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ, Τζέισον Λόιντ αλλά ο Μπίλαπς δεν έχει αποφασίσει ξεκάθαρα το αν θα τη δεχθεί ή όχι.

Ο Μπίλαπς έχει συναντηθεί δύο φορές τις τελευταίες δύο μέρες με τον Γκίλμπερτ, όντας ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση αυτή, τουλάχιστον μέχρι πρότινος. Το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του ήταν άμεσο, καθώς οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές πήραν σάρκα και οστά αμέσως μετά την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Γκρίφιν από την ομάδα. Μπορεί η θέση του GM των φιναλίστ του NBA να ακούγεται ελκυστική αλλά τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα από ότι φαντάζουν.

Το φετινό καλοκαίρι των Καβαλίερς ενδέχεται να είναι αρκετά “περιπετειώδες”, καθώς η ομάδα θα επιχειρήσει να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να στελεχώσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς με όσο το δυνατόν πιο πολύ ταλέντο στο ρόστερ. Ήδη έχουν υπάρξει επαφές με αστέρες πρώτου μεγέθους όπως ο Τζίμι Μπάτλερ και ο Πολ Τζορτζ. Ο κίνδυνος να αποχωρήσει ο Τζέιμς από την ομάδα του Οχάιο το καλοκαίρι του 2018 -όπου και λήγει το συμβόλαιό του- είναι πάντα ορατός, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της ομάδας να βρίσκονται σε “αναμμένα κάρβουνα”. Η κατάσταση αυτή έχει βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Μπίλαπς, σχετικά με το αν επιθυμεί να δεχθεί τη θέση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…